top of page

Chakra healing.

Vaker krijg ik de vraag: "Geef jij ook chakra healing?" "Ja," antwoord ik dan. Maar niet als doel op zich. Laat het me je uitleggen in deze blog.


Wat zijn chakra's?

Chakra's zijn onze energiecentra. Alhoewel wij veel meer charka's hebben, wordt er meestal gesproken over zeven chakra's. Die zijn verdeeld vanaf de basis van de wervelkolom tot de bovenkant van het hoofd. De eerste chakra is het Wortelchakra, de tweede het Sacraalchakra, de derde chakra de Zonnevlechtchakra, het vierde chakra het Hartchakra, dan de vijfde het Keelchakra, de zesde het Derde oog chakra en de zevende het Kruinchakra.


Wat doen chakra's?

Chakra’s zijn trechtervormig en draaien, zo 'zuigen' de chakra's energie op en transporteren die verder. Zo zorgen ze voor een gezonde energiestroom, als een soort distributiecentra. Hoe vrijer energie door onze chakra's kan stromen, hoe gezonder we zijn. Dit is de reden waarom de chakra’s belangrijke punten zijn voor het in evenwicht brengen van het energiesysteem. Chakra's kunnen disfunctioneel worden om verschillende redenen, bijvoorbeeld door iets traumatisch dat je hebt meegemaakt.


Chakra healing

Ik werk nooit alleen maar op jouw chakra's en kan het dus geen 'chakra healing' noemen wat ik doe. Dat heeft te maken met dat de healings die ik geef op andere, diepere niveau's plaatsvindt. Maar mijn ervaring is dat de chakra's vanzelf meeliften op die diepgang, als een bij-effect van de healing die je ontvangt, zonder dat ik er direct op hoef te werken. Dit geldt niet alleen voor de chakra's maar ook voor bijvoorbeeld fysieke klachten, die automatisch meeliften op de diepgang van de healing.


Interesse in Chakra healing?

Als je specifiek op zoek bent naar een chakra healing en echt daarop wilt focussen, zul je even verder moeten zoeken. Als je op zoek bent naar heling, diepere transformatie en betere doorstroming van levensenergie dan kun je een Healing & Reading of een ademsessie bij mij boeken. Je bent van harte welkom.



Recente blogposts

Alles weergeven

Onpersoonlijk.

Het woord onpersoonlijk heeft nogal een negatieve lading. Afstandelijk, onvoelbaar, robot-achtig, op de automatische piloot, mechanisch, niet vanuit jezelf, vlak, mat, etc. De staat die het wil beschr

Het hogere doel.

Ik heb altijd gezocht naar ‘het hogere doel’. De paraplu. De kapstok. Iets waar ik alles aan kon ophangen. Ja, misschien voelde het wel als de zin, de betekenis van mijn leven. Laat ik als voorbeeld h

Sara Lias is nu: Sara van Woerden

Meer en meer… …eigen kracht …eigen verbinding met jouw ziel …eigen verbinding met God …eigen kompas …eigen weten Eigen dat het meest eigen, en tegelijkertijd niet persoonlijk voelt. Het is thuiskomen

bottom of page