top of page

Lentecirkels

I.v.m. mijn zwangerschapsverlof per augustus zijn er geen nieuwe cirkels. Schrijf je in op mijn nieuwsbrief voor alle updates.

Na de herfst & wintercirkels start een nieuwe reeks vancirkels in de lente van ‘23

 

De cirkels brengen je steeds terug naar jouw diepste Zijn. Terug naar eenvoud, naar helderheid en ze nodigen je uit om op diep niveau in lijn te komen met wie je in essentie bent. Iedereen maakt zijn of haar eigen bewustzijnsreis binnen de groep.

Ik werk per seizoen met een kleine groep. 

 

Voor wie zijn de cirkels?

 • Voor jou als je graag samenkomt met gelijkgestemden en de gebundelde kracht wilt ervaren;

 • Als wij beiden in de kennismaking voelen dat de timing en readiness kloppen;

 • Als er een diep verlangen is naar meer verbinding met jouw ziel en God/de Bron;

 • Als je helderder wilt zien (en wilt werken met) waar je niet in harmonie bent met de realiteit;

 • Voor jou als je ware verandering niet uit de weg gaat;

 • Als je behoefte hebt aan eenvoud, diepgang en kernachtigheid op jouw spirituele pad.

 

Waar nodigen de cirkels je toe uit? 
 • Om je steeds terug thuis te brengen bij jouw kern: daar is eenvoud, helderheid en rust;

 • Een verruiming van jouw bewustzijn;

 • Meer verbinding met jouw essentie en het laag voor laag loslaten van oude ideeën, patronen en stukken die geheeld en getransformeerd mogen worden;

 • Minder afleiding, meer helderheid en meer ‘wat er nu werkelijk toe doet’;

 • Diepe, eigen connectie met de Bron/God;

 • Een uitnodiging tot het proces naar jezelf worden (genoeg zijn, aanwezigheid, gronding en bestaansrecht) in plaats van méér moeten zijn (afwezigheid, over eigen grenzen gaan, vergelijken en afwijzing); 

 • Geen afhankelijkheidsrelatie maar juist zelf op jouw natuurlijke krachtplek gaan staan.

 

Voorafgaand plannen we een telefonisch gesprekje in om te voelen of de timing en readiness voor je kloppen en om jouw vragen te beantwoorden. Die korte gesprekken houd ik met iedereen die er deze cirkelreeks bij wil zijn. Onderaan de pagina kun je jouw gesprek inplannen, hier zijn geen kosten aan verbonden. Ook kun je hier de ervaring van een eerdere deelnemer lezen. 

 

Onderdeel van (en inclusief) de lentecirkels is een 1:1 sessie. Als je nog niet eerder met mij hebt gewerkt, plannen we deze 1:1 sessie voorafgaand aan de cirkels in. Als je al eerder bij mij bent geweest, kun je zelf de sessie inplannen wanneer je de behoefte voelt: vooraf of tussen de cirkels door. 

Wanneer zijn de lentecirkels?

zaterdag 18 maart 10:30 - 12:30

zaterdag 1 april 10:30 - 12:30

zaterdag 15 april 10:30 - 12:30

zaterdag 6 mei 10:30 - 12:30

zaterdag 20 mei 10:30 - 12:30

zaterdag 3 juni 10:30 - 12:30

 

Prijs:

500 incl. btw (op factuur mogelijk). De betaling vindt plaats na het telefonisch gesprekje, uiterlijk voor 1 maart 2023.

 

Wat ontvang je?
 • 6 cirkels/samenkomsten in de lente; 

 • Eén 1 op 1 sessie van 60 min;

 • Opnames van het energiewerk dat we tijdens de cirkels doen;

 • Een plek om vragen te stellen/te delen tussen de cirkels door. 

 

Locatie: 

Rodenrijsestraat 30b, Rotterdam

Wil je er graag bij zijn? Plan dan hieronder jouw gesprekje in. Ik houd de groep klein zodat er voldoende individuele aandacht is, dus als je erbij wilt zijn wacht dan niet te lang met het inplannen van dit gesprek. De gesprekken vinden plaats vanaf eind januari tot half februari. 

Heb je een vraag? 

Neem gerust contact met mij op:

gesprek
testimonil

Renée, herfst / wintercirkels ‘22

Mijn gevoel zegt me dat ik de cirkels als bijzonder zacht ervaar, mede dankzij mijn zwangerschap. Het warme samenzijn geeft me de unieke mogelijkheid om mijn eigen transformatie heel helder te volgen. En ik ervaar ook een verandering in m’n eigen zijn, ik kan aanwezig zijn vanuit een diepe gronding. Dat ik inmiddels al een tijdje met Sara mag werken, maakt ook dat die veranderingen ervaren kunnen worden, wat voor mij de deelname aan de cirkels ook extra waardevol maakt. 

 

De cirkels vormen een warm samenzijn, waar iedereen vanuit eigen energie aanwezig is. Sara creëert ook een plek waar simpelheid en speelsheid het krachtenveld uitmaken. Daardoor leer ik dieper verbinden met een bron waarmee ik kan (samen)stromen, (samen)spelen en (samen)zijn. 

 

Elk samenzijn is een moment om stil te staan, fysiek en mentaal, bij wat er op dat moment speelt. En daarmee verkennen we welke lagen er zijn om af te pellen, die over de tijd vertrouwd zijn geworden, en die nu niet meer nodig zijn.

 

Het energiewerk tijdens de sessies helpt om die lagen te herkennen en te observeren. En vaak is dat observeren precies genoeg om na een cirkel nieuwsgierig mijn levensstroom tegemoet te stappen. 

MIJN PRAKTIJK

LOCATIE
MAAK EEN AFSPRAAK
OPENINGSTIJDEN

Rodenrijsestraat 30b

3037 NH Rotterdam

ma: 9.15 - 14.45

wo: 9:15 - 12:15

vrij: 9.15 - 14:45

bottom of page