top of page

HEALING&
READING

In de healing & reading sessies open je de herinnering en de ervaring van wie jij in essentie bent op diep niveau. Zo kan dat wat niet in lijn is met wie jij werkelijk bent, jou loslaten. En jij kunt gaan stralen én leven vanuit jouw ware zelf, verbonden in het geheel.

Sara van Woerden healing en reading Rotterdam

WAT IS EEN HEALING & READING?

Wat doen we tijdens een healing & reading sessie? Aan het begin van de sessie is er ruimte voor jouw vragen en welke behoeften/hulpvraag je op dit moment hebt. Dat kan iets heel concreets zijn of iets minder concreets, iets overkoepelend of iets dat zich op allerlei gebieden laat zien. Je kunt ook open de sessie ingaan. Tijdens de healing geef ik ruimte aan wat zich aandient, waarvoor de tijd rijp is, zodat diepe heling, transformatie en verruiming kan plaatsvinden. 

 

Vaak doen we vooraf een korte meditatie, waarin er al vaak al veel (blijvend) geopend wordt. Meer verbonden met jouw ziel, jouw zielsverlangens en met het aardse, zoals ook de verdieping van jouw gronding. Ook kun je ervaren dat er weer opening komt om te verbinden met het goddelijke. Tijdens en na de sessie kun je opmerken dat dingen blijvend zijn verdiept en geshift. 

 

Vervolgens geef ik je een healing. Ik sta daarbij op ongeveer een meter afstand van jou. Ik geef ruimte om dat wat er wil gebeuren, mag gebeuren. Jouw bewustzijn verruimt, je zult meer in je lijf komen, meer op aarde en er zullen verouderde dingen loslaten. Er ontstaat een opening om meer van jouw ware zelf en het goddelijke toe te laten. 

Doordat je zo meer in jou ware zelf 'stapt' en op jouw krachtplek komt, is er meer rust en helderheid. Dingen die het leven van jouw essentie in de weg staan, zoals verouderde of onbewuste patronen, overtuigingen, gewoontes, verslavingen, trauma’s en de effecten/symptomen ervan zullen jou meer en meer loslaten. Laag voor laag. Doordat dit loslaat komt er nog meer ruimte om in lijn te komen met jouw essentie. We werken hierbij aan het diep wortelen en verankeren in jouw kern en verbonden in het geheel.

Tijdens en na de sessies zul je een diepere verbinding ervaren met jouw essentie, met het aardse en het goddelijke en daarmee komt er meer lichtheid, meer vrede (innerlijke rust), helderheid, veiligheid en minder ruis en complexiteit. Dat kan veel oproepen, en dat mag ook.

 

Na de healing mag je delen wat je hebt opgemerkt, hoe je je voelt, maar dat hoeft niet. Soms is het niet nodig omdat woorden tekort schieten. In een korte reading deel ik vervolgens wat er verruimt en geheeld is en wat belangrijk is om te benoemen om jouw volgende stappen te maken en de eventuele thema’s die we vooraf hebben besproken. Dit is nooit iets onbekends: ik wijs naar wie je in essentie bent en raak daarmee een snaar van jouw ziel. En ik wijs aan wie je niet bent en niet hoeft te zijn; wat losgelaten wil worden en wat mogelijk is. Vaak zijn die dingen door de healing al aan het transformeren, het kan zelfs zijn dat je met bepaalde dingen geen contact meer kunt maken omdat het jou heeft losgelaten. Het kan ook zijn dat je er op een bepaalde manier aan gehecht bent geraakt en dat het langer de tijd nodig is. Dit is niet te forceren, alles (in het energetische) gebeurt met de juiste timing en readiness. 

Vervolgens ga je in jouw dagelijks leven ervaren wat er is geshift. Dit kan na de eerste sessie al heel merkbaar zijn, soms is er langer de tijd voor nodig. Elke sessie werkt diep door, waardoor ik adviseer de rest van de dag vrij te plannen. Geef de healingsessie de tijd om te verankeren en integreren en plan minimaal 2 weken tot een volgende behandeling. 

 

Het herinneren en in je diepste kern voelen wie je werkelijk bent, en opnieuw te verbinden met God/de Bron is misschien wel het allermooiste en belangrijkste proces dat we als mens kunnen doorgaan. Onrust, denken méér te moeten zijn, over grenzen heengaan, ontevredenheid, vergelijken met anderen, vanuit beperkende gedachten of patronen leven: het valt meer en meer weg omdat mogen zijn wie je ten diepste bent een enorme rust- en krachtplek is. Het is het proces om meer in alle volte aanwezig te zijn in het leven zelf, de diepte van het bestaan en spelen in het leven.

 

Door langere tijd bij mij te komen, kunnen er grote transformaties plaatsvinden. Lees hieronder meer over mijn werkwijze en plan jouw intakesessie of vervolgsessie in. Je bent ook welkom in mijn healing cirkels

VOOR WIE ZIJN DE HEALING & READINGS?

Voor iedereen die klaar is voor ware verandering. Je voelt dat het tijd is voor diepere verbinding met jouw Zijn. Misschien komt het voort uit een gevoel van een 'crisis', zoals een burn-out of oververmoeidheid, lichamelijke klachten of pijn, depressie of het gevoel niet meer te weten wie je bent en wat jij vanuit jouw krachten en gaven komt brengen. Het kan ook zijn dat 'aan de buitenkant' alles perfect gaat, maar dat je voelt dat 'dit het niet is'. Dat je werkelijk dieper wilt gaan. Dat het tijd is dat je in lijn komt met jouw blauwdruk en op aarde brengt waarvoor je bent gekomen.

 

Dit is diep werk, en zeker in het begin kan het intens en pittig zijn. Maar jij voelt dat het jouw tijd is om te herinneren en in al je cellen te voelen wie je werkelijk bent, hoe je onderdeel wilt worden van het geheel, zodat jij kunt doen wat vanuit jouw ware zelf komt i.p.v. vanuit jouw geconditioneerde ik. Én je wilt direct naar de kern: een duurzame aanpak, geen afleiding of omweg.

 

Ik werk zonder methodiek, meer en meer vanuit de kracht mijn eigen wezen en verbinding met God/de Bron. Omdat ik werk bij de wortel, zijn de sessies geen tijdelijke afleiding of tijdelijke opleving. Het gaat over een periode waarin je een blijvende verandering naar een meer natuurlijke staat wilt maken. 

Ervaringen van anderen

Magisch, verhelderend, verlichtend, warm en ergens ook bevestigend. Zo zou ik de healing & reading sessies bij Sara omschrijven. Ik ben met Sara in contact gekomen omdat ik behoefte had om mezelf beter te begrijpen: wie ben ik ten diepste en wat wil mijn ziel nu echt? Waarom kan ik sommige gevoelens niet duiden en blijf ik tegen bepaalde muren oplopen? Op heel intuïtieve basis heeft Sara me hierin begeleid. And what a ride it was! Mooi, emotioneel en soms confronterend.

Zelfs op afstand (online) wist Sara binnen te komen en mij te helpen door blokkades op te heffen of persoonlijke vraagstukken bloot te leggen. Het resultaat? Ik voel me vrijer, rustiger en sterker. Ook kan ik nu beter keuzes maken die kloppend zijn voor mij. Bijna niet in woorden uit te drukken, maar ik voel het zó diep. Ik ben dan ook heel dankbaar dat Sara op mijn pad is gekomen en ik dit avontuur met haar ben aangegaan. Sara, dank je wel voor alles 🌸🌞🙏💫

- FENNA

testimonials

Boek jouw sessie

H&R vervolgsessie
Intakesessie

OFFLINE OF ONLINE?

Jouw intake- en/of vervolgsessies kunnen bij mij in de praktijk maar ook op afstand plaatsvinden. We doen precies hetzelfde werk, maar dan online. Bij een online sessie videobellen we op het door jou geboekte tijdstip. We bespreken kort jouw behoeften en hulpvraag. Vervolgens ga je ontspannen liggen op een plek waar je je op je gemak voelt en waar je niet gestoord wordt en ontvang je de energetische healing.

 

In de healing verruim en heel ik waar nodig. Tijdens de sessie neem ik waar wat nu belangrijk voor je is of nog niet gezien is. Het ontvangen van een behandeling op afstand in jouw eigen vertrouwde omgeving kan ervoor zorgen dat er veel kan loskomen, helen en verruimen.

 

Na de healing deel ik met jou wat ik heb waargenomen m.b.t. jouw behoeften, hulpvraag en andere dingen die belangrijk zijn. Dit is nooit iets nieuws: ik wijs naar wie je in essentie bent en dat kan de herinnering openen wie je ten diepste bent. Wil je een online sessie? Dit kun je eenvoudig aangeven bij het boeken.

Reiki healing

REIKI HEALING?

Veel mensen zijn bekend met Reiki als het over healing gaat. Of denken dat healing en Reiki hetzelfde is. Dat is niet zo. Reiki is een Japanse healingmethode, die in de 1920-er jaren werd ontwikkeld door Mikao Usui. Reiki is dus een methode binnen healing. Healing is de overkoepelende term. Ik werk niet met Reiki of een andere methode, omdat elke methode of techniek een bepaalde frequentie in zich draagt. Die frequentie is als een plafond voor mij, door dit los te laten en kan ik mij openen voor de energie waarmee ik vanuit mijzelf kan en mag werken, in verbinding met de Bron/God en hier in door en door kan blijven groeien.

CHAKRA HEALING

Chakra's zijn onze energiecentra. Alhoewel wij veel meer chakra's hebben, wordt er meestal gesproken over zeven chakra's.  De healings die ik geef gaan dieper dan een chakra healing. Mijn ervaring is dat de chakra's vanzelf meeliften op die diepgang, als een bij-effect van de healing die je ontvangt, zonder dat ik er direct op hoef te werken. Dus als je op zoek bent naar een betere doorstroming van energie en van jouw chakra's (en meer), is een healing & reading sessie heel helpend hiervoor. 

WERKWIJZE

Elke sessie is een persoonlijk afgestemde sessie. Iedere healing is om open en zonder verwachtingen in te gaan: er gebeurt precies wat klaar is en waar de tijd rijp voor is.

Herinneren en ervaren

 

Het herinneren en ervaren wie je werkelijk bent, dat is de rode draad in elke sessie. De verbinding verdiepend met jouw kern en de Bron/God. Zodat je thuiskomt en voelt dat je meer en meer kunt wonen in jouw ware zelf. Hierdoor zul je ervaren dat jij veel dieper/ruimtelijker bent, en dat het perspectief waardoor je nu naar het leven kijkt vaak te nauw en te beperkend voor je is, en voor wat je hier komt brengen. Je verruimt en verdiept en dat trekt zich door in alles in jouw leven.

 

Door de meditaties/het energiewerk dat ik je aanreik, integreer je het helings- en transformatieproces in jouw dagelijks leven, tussen de sessies door. Ook de wekelijkse healing cirkels kunnen hier veel aan bijdragen.

 

Reading 

 

De reading is een organisch onderdeel van de healing en wat daarin plaatsvindt. Alles waar ik je helderheid op geef, is iets dat je diep van binnen weet en kent. Het belang van werkelijk gezien worden voor wie je ten diepste bent is een belangrijke schakel voor diepe transformatie. Door de reading ontstaat meer bewustzijn op wie en wat je niet bent en mag loslaten. Door er woorden aan te geven 'klikt' het op diep niveau en wordt over het algemeen ook de mind rustiger. 

 

Healing

 

Er gebeuren meerdere dingen tijdens een healing. Je komt meer in jouw eigen energie te staan en in jouw eigen kracht. Jouw relatie met het aardse en het goddelijke kan heropenen. Dingen zullen jou als vanzelf gaan loslaten of zijn al weg. Laag voor laag. Dingen die het leven van jouw essentie in de weg staan, zoals verouderde of onbewuste patronen, overtuigingen, gewoontes, verslavingen en trauma’s. Veel mensen beschrijven dit als werkelijk thuiskomen. Als iets waar ze altijd (buiten zichzelf) naar hebben gezocht. Lees de testimonials als je benieuwd bent hoe anderen mijn begeleiding ervaren. 

EFFECTEN VAN DE HEALING & READING

Omdat er tijdens een sessie veel gebeurt is het echt belangrijk om na de behandeling tijd voor integratie in te plannen. Het kan zijn dat je veel lichtheid ervaart, heling, verruiming, stroming en een gevoel 'dat alles goed is zoals het is'. Een verdiept contact met jouw essentie en de eenheid die er is, het goddelijke in alles. Jouw impulsen die luider roepen, ga hiermee ontdekken en spelen. Er kan ook veel vermoeidheid opkomen, geef hieraan toe. Na de sessies kunnen oude dingen opkomen omdat het jou wil en kan loslaten, waardoor je emotioneel bent, je systeem gaat 'opruimen' of je voelt de behoefte om even alleen te zijn.

WAT BRENGEN DE HEALINGS & READINGS JOU?

  • Je kunt jezelf steeds vollediger laten vallen en inbedden in die ongelimiteerde, goddelijke essentie en vanuit daaruit leven en bewegen;

  • Je herinnert en ont-dekt wie je in essentie bent, jouw ware zijn;

  • Dat wat rijp is om te gaan en geen realiteit meer voor je is, zal jou loslaten en verlichten;

  • Jouw bewustzijn verruimt in volle vaart en dat is direct te ervaren in jouw (dagelijks) leven;

  • Jouw verbinding met het aardse en God/de Bron verdiept;

  • Je merkt dat je sneller en gemakkelijker in lijn komt met het diepere stuk in jou;

  • Meer rust, meer vrede, helderheid/eenvoud, liefde, kracht en wat nu werkelijk belangrijk en nodig voelt voor jouw ziel.

Heb je een vraag?

Heb je een vraag over jouw specifieke situatie? Of wil je voordat je boekt graag even telefonisch contact? Stuur mij even een mail met je gegevens, dan plannen we een korte belafspraak:

NIEUWSBRIEF

Meld je aan voor mijn maandelijkse nieuwsbrief met een persoonlijke blog, inspiratie & nieuws.

Dankjewel!

bottom of page