top of page
intensieve 1:1 begeleiding

1:1 begeleiding

Wil je in stroomversnelling veel meer gaan leven, werken, geven vanuit jouw ware essentie? Verouderde patronen, overtuigingen, copingmechanismen en zienswijzen loslaten zodat er ruimte ontstaat voor het leven en creëren van het nieuwe?

Ben je klaar voor ware transformatie en durf je diepe sprongen te maken? Op dit moment heb ik enkele plekjes open voor intensieve 1:1 begeleiding. Als je na de gratis intakegesprek een JA voelt, ontvang je kosteloos een persoonlijk afgestemd voorstel voor de eerste twee maanden. Na die twee maanden kijken we wat er op dát moment nodig is: en in de meeste gevallen is dat iets anders dan wat er de eerste maanden nodig was. Het kan zijn dat er integratietijd (een pauze) nodig is, of een andere frequentie van werken. Zo blijft de begeleiding echt op maat en afgestemd op jou en zit je niet gebonden aan een traject dat niet voor iedereen werkt. 

 

Dus geen vaststaand traject? Nee, ik heb eerder met eenzelfde trajecten voor iedereen gewerkt, maar ik zie dat iedereen zo'n uniek pad bewandeld, dat begeleiding echt om maatwerk vraagt. De 1:1 begeleiding is dus voor iedereen unieke begeleiding, waarin ik afstem wat voor jou het beste werkt om grote stappen te maken om in jouw kracht te gaan staan en te leven en bewegen vanuit jouw essentie/ziel.

 

Interesse? Plan dan hier jouw telefonische intake. Ook kun je de ervaringen van anderen lezen die eerder met mij werkte. 

Praktisch

Voor de 1:1 begeleiding heb ik beperkte plekken. We werken in blokken van twee maanden.

 

Tarief

Ook de prijs is persoonlijk afgestemd en geen begeleiding is hetzelfde. De tarieven voor 1:1 begeleiding wijken niet af van het tarief van mijn losse sessies. 

Is dit voor jou? Wacht dan niet te lang en meld je hier aan voor een telefonische intake. 

Heb je een vraag? 

Neem gerust contact met mij op:

gesprek

JA, IK WIL EEN INTAKEGESPREK!

Schrijf je hieronder in voor een gratis telefonische intake waarin ik je alles over de 1:1 begeleiding vertel en er alle ruimte is voor jouw vragen.

Yes, gelukt!

testimonil

Testimonials

Aan alles in Sara's begeleiding merk je dat ze doet waar haar kracht ligt. Ze voelt haarfijn aan wat ik nodig heb, zonder het in te vullen. Als je met Sara werkt (her)ontdek je je eigen kracht en wijsheid, en vanuit daar ga je zélf aan het werk. Echt het allergrootste cadeau wat je jezelf kunt geven als je het mij vraagt. Sara is voor mij een coach op alle lagen, ik weet zeker dat ik haar mijn leven lang blijf bezoeken 💗 

-Susanna

Magisch, verhelderend, verlichtend, warm en ergens ook bevestigend. Zo zou ik de sessies bij Sara omschrijven. Ik ben met Sara in contact gekomen omdat ik behoefte had om mezelf beter te begrijpen: wie ben ik ten diepste en wat wil mijn ziel nu echt? Waarom kan ik sommige gevoelens niet duiden en blijf ik tegen bepaalde muren oplopen? Op heel intuïtieve basis heeft Sara me hierin begeleid. And what a ride it was! Mooi, emotioneel en soms confronterend.

Zelfs op afstand (online) wist Sara binnen te komen en mij te helpen door blokkades op te heffen of persoonlijke vraagstukken bloot te leggen. Het resultaat? Ik voel me vrijer, rustiger en sterker. Ook kan ik nu beter keuzes maken die kloppend zijn voor mij. Bijna niet in woorden uit te drukken, maar ik voel het zó diep. Ik ben dan ook heel dankbaar dat Sara op mijn pad is gekomen en ik dit avontuur met haar ben aangegaan. Sara, dank je wel voor alles 🌸🌞🙏💫💗

-Fenna

De sessies hebben voor mij ontzettend veel betekend. Het heeft me op een veel dieper niveau meer in verbinding met mezelf gebracht, dichter bij puur Zijn. Daarbij kwamen essentiële lessen voor mij naar boven, die mij (soms pijnlijk) raakten en bovenal de transformatie versterkten.

 

Levenslust kwam vrij waar oude pijnen werden geheeld. En dat in een belangrijke periode voor mij, waarin ik grote stappen ging zetten. Het bracht precies wat ik nodig had daarbij. Duizendmaal dank Sara 🙏🏻

-Lise, traject

In mijn ontmoetingen met Sara ontstond - telkens in andere vormen - ruimte voor verandering. Het is alsof ik mezelf opnieuw mocht leren kennen, doordat Sara me zag zoals ik mezelf nog niet kon zien. Het proces met haar is voor mij een hele pure en kwetsbare co-creatie geweest, waarbij de kracht zat in het samen vormgeven aan wat er nodig is in een specifiek moment. Dit was precies het juiste moment voor mij om met Sara te werken, wat dankzij haar begeleiding een moment van radicale verandering werd.

-Renée, traject

De maanden dat ik met Sara werkte zijn echt voorbij gevlogen maar wat een groei en reis hebben we gemaakt. Elke sessie ging ik zonder verwachtingen in en had geen idee wat er naar boven zou komen. Maar aan het einde van de sessie was het telkens weer: wohhhh wát een reis was dit weer 🙏🏻 Ik ben Sara super dankbaar voor haar begeleiding in mijn proces. Haar guidance heb ik als heel fijn ervaren. Haar diepe visualisaties en grondingsoefeningen hebben me heel erg geholpen om goed in m’n eigen kracht te blijven. Haar oefening pas ik nog dagelijks toe.

-Adinda, traject

MIJN PRAKTIJK

LOCATIE
MAAK EEN AFSPRAAK
OPENINGSTIJDEN

Rodenrijsestraat 30b

3037 NH Rotterdam

ma: 9.15 - 14.45

wo: 9:15 - 12:15

vrij: 9.15 - 14:45

bottom of page