top of page

Sara Lias is nu: Sara van Woerden

Meer en meer…


…eigen kracht

…eigen verbinding met jouw ziel

…eigen verbinding met God

…eigen kompas

…eigen weten


Eigen dat het meest eigen, en tegelijkertijd niet persoonlijk voelt. Het is thuiskomen zoals voor iedereen thuiskomen is. Thuiskomen bij wie je ten diepste bent. Veel ruimtelijker. Zoveel helderder. Zoveel bedding en verbinding. Eenvoud. Het is zo tot rust komen.


Na misschien wel een lange uitputtingsslag van het iets denken te moeten zijn. (Voor mij zeker.)


Licht.


Dat licht van jouw kern mag je nu in de wereld brengen. Vanuit een drang die ook het meest eigen, en tegelijkertijd niet persoonlijk voelt. Meer en meer tevoorschijn komen in jouw ware zijn.


Dit heeft ook alles te maken met de keuze die ik heb gemaakt. Het voelt zoveel helderder en directer.


Vanaf nu werk ik onder mijn eigen, volledige naam:


ꨄ︎

Recente blogposts

Alles weergeven

Chakra healing.

Vaker krijg ik de vraag: "Geef jij ook chakra healing?" "Ja," antwoord ik dan. Maar niet als doel op zich. Laat het me je uitleggen in deze blog. Wat zijn chakra's? Chakra's zijn onze energiecentra. A

Onpersoonlijk.

Het woord onpersoonlijk heeft nogal een negatieve lading. Afstandelijk, onvoelbaar, robot-achtig, op de automatische piloot, mechanisch, niet vanuit jezelf, vlak, mat, etc. De staat die het wil beschr

Het hogere doel.

Ik heb altijd gezocht naar ‘het hogere doel’. De paraplu. De kapstok. Iets waar ik alles aan kon ophangen. Ja, misschien voelde het wel als de zin, de betekenis van mijn leven. Laat ik als voorbeeld h

Comments


bottom of page