Sara van Woerden

Artist & Mentor

Mijn levensbeoefening is mens-zijn. Mens-zijn betekent voor mij het leven helemaal aangaan. Het betekent tegelijkertijd volkomen mens-zijn en volkomen goddelijk zijn. Op de organische uitnodigingen van het leven ingaan. Zonder uitzondering. Ook zijn met intense emoties, ongemak, niets, weerstand, angst, onverwachte initiaties. Keer op keer (terug)komen bij de waarheid. Meebewegen en creëren met het leven en wat zij spiegelt. Vanuit volle verantwoordelijkheid, eerlijk, vertrouwen en verbinding met de Creator. Door het verdiepen van deze beoefening, dit pad, ben ik als vanzelf toegewijd aan het uitbreiden van mijn eigen veld en verhogen van de frequentie. I show up for reality, for self, for life. Op een dieper en verfijnder niveau kom ik in contact met mijn eigen grenzeloze potentie, de oneindige mogelijkheden, mijn hoogste tijdlijn.

 

Met mij samenwerken betekent werken met wat zich op het moment toont. Ik breng je steeds naar de eenvoud, naar hier zijn, van moment tot moment, naar wat het blokt om jouw hoogste pad en potentie te leven. Het is zien dat alles met elkaar in verbonden is. Het is spelen met jouw co-creatorschap. Dit is samengekomen in mijn meest persoonlijke, intieme samenwerking:

het 1:1 Mentorship.

  • Instagram
  • YouTube

@saravanwoerden_

youtube.com/saravanwoerden

1:1 samenwerken? 

In mijn persoonlijk afgestemde 1:1 Mentorship stap je vol overgave in het Spel van je leven. Het meest betekenisvolle, juicy, hoogste, ware Spel dat je ooit hebt geleefd. Het spelen van het Spel doet het leven. Alles over dit mentorship lees je hier

Nieuwsbrief

Maandelijkse, persoonlijke writing.

Check!

Sara 02 (3)_edited.jpg