top of page

In 2018 kreeg ik een burn-out en kon ik niet veel. Het was heel confronterend om te ervaren hoe ‘lost’ ik was. Wie ben ik? Hoe kom ik weer in contact met mijn essentie? Het voelde als een call om echt anders in het leven te gaan staan. Ik besloot om die call te beantwoorden, whatever it took.

 

Ik heb veel ingeleverd tijdens die reis, en dat doe ik nog steeds. Oud zeer, blokkades, patronen, gewoontes, concepten, verhalen en ideeën over mijzelf. Alle groei betekent verandering. Het is het meeste bevrijdende, maar zeker niet altijd een comfortabel of pijnloos proces. 

 

Het is een doorgaand proces van het meer en meer worden van mijn pure zelf. Het erkennen, doorvoelen en laten gaan van blokkades creëert ruimte voor het ervaren van vervulling, helderheid en joy. Zonder aanwijsbare reden. Het voelt als thuiskomen, en dat is een niet te beschrijven gevoel waar ik heel lang, op constructieve en deconstructieve manieren, naar op zoek ben geweest. 

 

Voor mij is het de belangrijkste reis die ik kan maken. Het is het beginnen te worden wie ik werkelijk ben. Door laag voor laag los te laten wie ik niet ben en steeds meer terug te keren naar compleetheid en heelheid.

 

Tijdens dit doorgaande proces wordt ik steeds helderder, verruimt mijn bewustzijn zich en daarmee openen mijn gaven zich. Waar ik eerst voer op harde wilskracht, kom ik steeds meer in mijn zijnskracht te staan. Het begeleiden van anderen is een natuurlijke expressie van mijn zijn en mijn verbinding met de Bron/God. 

 

Om met mij te werken, maakt het niet uit waar je nu staat. Of je nu steeds dieper verbindt en verruimd of juist veel onrust en spanning ervaart: je bent welkom. Ik werk gegrond en altijd aan de wortel.

IMG_4376.JPG
bottom of page