top of page

Over Sara

In mijn vroege jeugd heb ik mijn sensitiviteit voor subtiele energieën grotendeels weggestopt. Ik ‘vergat’ wie ik ten diepste ben. 

 

Tijdens herstel van een burn-out, een periode waarin ik mij misschien wel het verste afgedwaald voelde van mijn werkelijke ‘ik’, kon ik mij overgeven. Ik had er alles voor over om weer ‘thuis te komen’, al had ik geen idee wat dat betekende en hoe dat moest.

 

Terugkijkend begon daar het ontwaken, het openen van de herinnering wie ik in essentie ben. Een proces vol vallen en opstaan. 

 

En toch voelde ik dat dit het belangrijkste ‘werk’ dat ik als mens kon en wilde doen: worden wie ik ten diepste ben. 

 

Mijn pad werd en wordt steeds eenvoudiger. Steeds rustiger, vrediger, lichter. Ik besefte dat ik thuis kwam, dieper in verbinding met mijn ziel en met God. Het is het meest dichtbij: maar we neigen eroverheen te kijken, het te versluieren. 

 

Ik herinnerde me dat ik hier ben gekomen om anderen te begeleiden in dit proces. Vanuit eenvoud, helderheid en liefde. Dingen die ik dacht nodig te hebben om te helen, had ik niet meer nodig. Ik had enkel de diepe verbinding met mijn Zijn nodig, om krachten te openen die zoveel dieper en grootser zijn.

 

Je bent van harte welkom als je het zielsverlangen voelt om thuis te komen en te wonen in jouw meest ware Zijn. Dat is het mooiste dat er is.

"Mijn sessies zijn er voor jou als je klaar bent voor ware verandering."

In dit proces van het worden wie ik in essentie ben, konden mijn krachten/gaven zich weer openen. Ik kon andere mensen begeleiden in dit proces: het in lijn komen met jouw Zijn. En alles wie en wat jij niet werkelijk bent, kan jou laag voor laag loslaten. 

 

Ik geef healings & readings en ik begeleid d.m.v. ademwerk. Al mijn sessie zijn helend en transformerend. De sessies brengen jouw helings- en transformatieproces in stroomversnelling. Ik begeleid mensen vooral een langere periode, zodat grote transformaties kunnen plaatsvinden.

 

Hieronder vertel ik meer over mijn werkwijze en aanbod. 

Healing & Reading

Tijdens een healing & reading open je de herinnering en de ervaring van wie jij in essentie bent op diep niveau. Zo kan dat wat niet in lijn is met wie jij werkelijk bent, jou loslaten. En jij kunt stralen én leven vanuit jouw Zijn. Kiezen voor een healing & reading betekent dat je nog verder wilt groeien in je volledige wezen en nieuwe dieptes van jouw Zijn wilt openen en verankeren in jouw leven. 

 

Ademwerk

Een ademsessie zorgt voor een betere stroming van jouw levensenergie. Door breathwork verbind je je diep met jezelf, krijgt de mind een pauze en maak je een ontdekkingsreis die zich niet makkelijk in woorden laat vatten. Wat er ook maar opkomt, alles mag er zijn en alles mag worden geuit. Ik bied je een veilige bedding om diep in jouw proces te gaan. Na een ademsessie voel je lichter, helder en ervaar je dat alles weer kan stromen. 

Heb je een vraag?

Heb je een vraag over jouw specifieke situatie? Neem gerust contact met mij op, dan bespreken we mogelijkheden: 

Mijn praktijk

Ervaringen van anderen

GRATIS: YOGA NIDRA 

Magisch, verhelderend, verlichtend, warm en ergens ook bevestigend. Zo zou ik de healing & reading sessies bij Sara omschrijven. Ik ben met Sara in contact gekomen omdat ik behoefte had om mezelf beter te begrijpen: wie ben ik ten diepste en wat wil mijn ziel nu echt? Waarom kan ik sommige gevoelens niet duiden en blijf ik tegen bepaalde muren oplopen? Op heel intuïtieve basis heeft Sara me hierin begeleid. And what a ride it was! Mooi, emotioneel en soms confronterend.

Zelfs op afstand (online) wist Sara binnen te komen en mij te helpen door blokkades op te heffen of persoonlijke vraagstukken bloot te leggen. Het resultaat? Ik voel me vrijer, rustiger en sterker. Ook kan ik nu beter keuzes maken die kloppend zijn voor mij. Bijna niet in woorden uit te drukken, maar ik voel het zó diep. Ik ben dan ook heel dankbaar dat Sara op mijn pad is gekomen en ik dit avontuur met haar ben aangegaan. Sara, dank je wel voor alles 🌸🌞🙏💫

- FENNA

NIEUWSBRIEF

Meld je aan voor mijn maandelijkse nieuwsbrief met een persoonlijke blog, inspiratie & nieuws.

Dankjewel!

bottom of page