top of page

Over Sara

In mijn vroege jeugd heb ik mijn sensitiviteit voor subtiele energieën en mijn diepe verbinding met het goddelijke grotendeels weggestopt.

 

Tijdens herstel van een burn-out, een periode waarin ik mij misschien wel het meest afgedwaald voelde van mijn ware zelf, kón het (letterlijk) niet zo doorgaan. Ik had er alles voor over om weer thuis te komen bij wie ik werkelijk was, al had ik geen idee wat dat betekende en hoe dat moest.

 

Terugkijkend begon daar het ontwaken, het openen van de herinnering wie ik in essentie ben en het heropenen van de relatie met God/de Bron.

 

Ik voelde dat dit de belangrijkste ‘job’ was die ik als mens kon en wilde doen: worden wie ik ten diepste ben. Dat zich van daaruit wel duidelijk zou worden wat ik kwam brengen en hoe het zich mocht uiten. Een proces vol uitdagingen, vallen en opstaan. 

 

Mijn pad werd en wordt steeds eenvoudiger. Steeds rustiger, vrediger, lichter, speelser. Dieper in verbinding met mijn ziel en met God. 

 

Vanuit hier begeleid ik mensen in wie zij werkelijk zijn en bekrachtig ik hen dit in de wereld te brengen. Vanuit eenvoud, zuiverheid en liefde. Dingen die ik dacht nodig te hebben om te helen, had ik niet meer nodig. Ik had enkel de diepe verbinding met mijn Zijn nodig en met het Goddelijke, om krachten te openen die zoveel dieper en grootser zijn.

 

Je bent van harte welkom als je het zielsverlangen voelt om thuis te komen, te wonen en te leven vanuit jouw ware zelf. Om in het leven te spelen, de diepte te ontdekken, door te groeien en te geven. 

"Mijn sessies zijn er voor jou als je klaar bent voor ware verandering."

In dit proces van het worden wie ik in essentie ben, openen mijn krachten/gaven zich. Ik kon andere mensen begeleiden in dit proces: het in lijn komen met jouw ware zelf en het heropenen van de verbinding met God/de Bron. En alles wie en wat jij niet werkelijk bent, kan jou laag voor laag loslaten. 

 

Ik geef healings & readings, ik begeleid d.m.v. ademwerk en ik begeleid in healing cirkels. De sessies brengen jouw helings- en transformatieproces in stroomversnelling. Ik begeleid mensen vooral een langere periode, zodat grote transformaties kunnen plaatsvinden.

 

Hieronder vertel ik meer over mijn werkwijze en aanbod. 

Healing & Reading

Tijdens een healing & reading open je de herinnering en de ervaring van wie jij in essentie bent op diep niveau. Je kunt je opnieuw en dieper verbinden met het aardse en het met God/de Bron, met de eenheid die er is. Kiezen voor een healing & reading betekent dat je nog verder wilt groeien in je volledige wezen en nieuwe dieptes van jouw ware zelf wilt openen en verankeren in jouw leven. Zodat jij vanuit die kracht kunt leven, werken en geven.  

 

Ademwerk

Een ademsessie zorgt voor een betere stroming van jouw levensenergie. Door breathwork verbind je je diep met jezelf, krijgt de mind een pauze en maak je een ontdekkingsreis die zich niet makkelijk in woorden laat vatten. Wat er ook maar opkomt, alles mag er zijn en alles mag worden geuit. Ik bied je een veilige bedding om diep in jouw proces te gaan. Na een ademsessie voel je lichter, helder en ervaar je dat alles weer kan stromen. 

Healing Cirkel

De healing cirkels zijn er voor iedereen die op zoek is naar een ankerpunt in zijn of haar spirituele proces. Om dat wat nooit stopt in jou dieper te verruimen, door te laten groeien en verder te ontdekken. Lees er meer over op deze pagina

Heb je een vraag?

Heb je een vraag over jouw specifieke situatie? Neem gerust contact met mij op, dan bespreken we mogelijkheden: 

Mijn praktijk

Ervaringen van anderen

GRATIS: YOGA NIDRA 

Magisch, verhelderend, verlichtend, warm en ergens ook bevestigend. Zo zou ik de healing & reading sessies bij Sara omschrijven. Ik ben met Sara in contact gekomen omdat ik behoefte had om mezelf beter te begrijpen: wie ben ik ten diepste en wat wil mijn ziel nu echt? Waarom kan ik sommige gevoelens niet duiden en blijf ik tegen bepaalde muren oplopen? Op heel intuïtieve basis heeft Sara me hierin begeleid. And what a ride it was! Mooi, emotioneel en soms confronterend.

Zelfs op afstand (online) wist Sara binnen te komen en mij te helpen door blokkades op te heffen of persoonlijke vraagstukken bloot te leggen. Het resultaat? Ik voel me vrijer, rustiger en sterker. Ook kan ik nu beter keuzes maken die kloppend zijn voor mij. Bijna niet in woorden uit te drukken, maar ik voel het zó diep. Ik ben dan ook heel dankbaar dat Sara op mijn pad is gekomen en ik dit avontuur met haar ben aangegaan. Sara, dank je wel voor alles 🌸🌞🙏💫

- FENNA

NIEUWSBRIEF

Meld je aan voor mijn maandelijkse nieuwsbrief met een persoonlijke blog, inspiratie & nieuws.

Dankjewel!

bottom of page