top of page

HEALING VOOR 
KINDEREN

Veel kinderen die nu geboren zijn/worden staan al veel meer in contact met hun authentieke zelf. Het kan daarom helpend zijn als zij energetisch begeleid worden als zij ergens tegenaan lopen. Van slecht slapen, angsten, boosheid of verdriet tot het niet helemaal tot bloei komen of het gevoel 'vast te zitten'. Ik begeleid kinderen vanaf 2 jaar, enkel van cliënten en als ik voel dat het kind hier baat bij heeft. 

HEALING VOOR KINDEREN

Sara van Woerden healing en reading Rotterdam

Het afgelopen jaar heb ik prachtige afstandshealings mogen geven aan kinderen van een aantal cliënten. Hierover deelden zij: “Dankjewel Sara. Je hebt haar echt gezien zoals we haar zo goed kennen en waarvan we hopen dat ze weer voelt dat dat goed is.” En: "Mama! Ineens stromen de ideeën weer binnen. Dankjewel Sara, ik heb haar zo lang niet zo gezien..." En een meisje dat na de healing tegen haar moeder zei: "Van mij mag Sara vaker 'langskomen'."

 

Het geven van healings aan kinderen is belangrijk omdat veel van de kinderen die in deze tijd geboren zijn/worden al veel meer hun authentieke zelf zijn. Ik begeleid hen in het helemaal mogen zijn van hun authentieke zelf. Ik begeleid enkel kinderen van cliënten en (uiteraard) enkel als ik voel dat ze hier zelf baat bij hebben. Het begeleiden van kinderen gaat nooit om de ouder(s) die iets willen/hopen te fixen, maar altijd om het kind zelf te ondersteunen in zijn proces. Zodat het kind helemaal tot bloei kan komen in zijn unieke wezen. 

 

Hoe gaat het in zijn werk? Ik begeleid op dit moment kinderen van 2 t/m 16 jaar (kinderen vanaf 16 jaar kunnen een healing & reading bij mij in de praktijk boeken). Een healing van jouw kind gaat op afstand. Je kan het op jouw manier aan je kind vertellen, maar dat hoeft helemaal niet. Ik vraag altijd op zielsniveau toestemming aan je kind.

 

Je kind hoeft tijdens de healing niets te doen, het kan gewoon spelen, op school zijn, slapen, etc. Als ouder deel je vooraf met mij kort wat je opvalt bij je kind, bv angsten/'vastzitten'/niet tot bloei komen/negatieve gedachtes over zichzelf/slecht slapen/niet lekker in zijn vel/boosheid/verdriet of iets anders. De healing duurt ca 15 minuten en achteraf deel ik kort in een reading wat ik heb gedaan en wat je kunt merken bij je kind na de heling. Er is ruimte voor vragen en om te delen wat je merkt. De kosten bedragen € 40 per healing.

 

Healings en readings bij kinderen gaan op aanvraag en ook de frequentie verschilt per kind. Soms kan er in één healing enorm veel gebeuren en soms is het fijn als je kind eens per maand kort begeleid wordt. Je kunt mij mailen om healing van jouw kind aan te vragen, dan kijk ik mee of jouw kind er baat bij heeft en plannen we de healing in.

AANVRAAG KIND

NIEUWSBRIEF

Meld je aan voor mijn maandelijkse nieuwsbrief met een persoonlijke blog, inspiratie & nieuws.

Dankjewel!

bottom of page