top of page

HEALING VOOR 
KINDEREN

Veel kinderen die nu geboren zijn/worden staan al veel meer in contact met hun authentieke zelf. Het kan daarom helpend zijn als zij energetisch begeleid worden als zij ergens tegenaan lopen of als iets opvalt. Dat kan gaan van niet helemaal tot bloei komen, het gevoel 'vast te zitten' tot faalangst, slecht slapen, angsten, boosheid, verdriet of iets anders.

HEALING VOOR
KINDEREN

Heb je een vraag over jullie specifieke situatie of over mijn werkwijze?

Sara van Woerden healing en reading Rotterdam

Het geven van healings aan baby's en kinderen is belangrijk omdat ik zie dat veel kinderen heel direct in contact staan met hun essentie of ziel. Ik begeleid hen in het helemaal zichzelf mogen zijn, zodat ze zich soepeler kunnen uiten en zich vrij voelen om hun unieke licht de wereld in te schijnen. Het begeleiden van kinderen gaat nooit om de ouder(s) die iets willen/hopen te fixen, maar altijd om het kind zelf te ondersteunen in zijn proces. Zodat het kind helemaal tot bloei kan komen in zijn unieke wezen.

Hoe gaat het in zijn werk? Ik begeleid op dit moment baby's en kinderen van 0 t/m 16 jaar (kinderen vanaf 16 jaar kunnen een healing & reading bij mij in de praktijk boeken). Als je geïnteresseerd bent in energetische begeleiding van jouw kind, kom je (al dan niet samen met jouw kind) langs voor een intakegesprek. Het intakegesprek kan ook telefonisch, dit kun je aangeven op het boekingsformulier. Voel je vrij om met je kind op jouw manier hierover te praten. Als het beter voelt voor jouw kind om dit niet te bespreken en hem of haar niet mee te nemen, is dat helemaal prima. Weet dat ik voor elke healing altijd op zielsniveau toestemming vraag aan jouw kind. Tijdens het intakegesprek vertel ik alles over mijn werkwijze en bespreken we waar jouw kind tegenaan loopt of wat jou opvalt in het gedrag. Denk aan angsten, 'vastzitten', niet tot bloei komen, negatieve gedachtes over zichzelf, slecht slapen, niet lekker in zijn vel, woede/boosheid, verdriet, faalangst, onzekerheid of iets anders. 

Als het intakegesprek goed voelt, plannen we de eerste healing in. Healings van kinderen zijn afstandsbehandelingen, zij hoeven daarvoor dus niet in mijn praktijk te zijn of op een behandeltafel te liggen of wat dan ook. Je kind hoeft tijdens de healing niets te doen, het kan gewoon spelen, op school zijn, slapen, etc.

Mijn ervaring is dat healings bij kinderen enorm snel gaan. Omdat zij nog zo in verbinding staan met de energetische wereld pikken zij dit snel op en kan er in één healing enorm veel shiften. Soms is het fijn als je kind eens per maand kort begeleid wordt. . Daarom kijken we altijd wat er na de eerste healing al is gebeurd, zodat we aan de hand daarvan de frequentie kunnen bepalen.

intakegsprek

BOEK EEN INTAKEGESPREK

Meld je aan voor mijn maandelijkse nieuwsbrief met een persoonlijke blog, inspiratie & nieuws.

Dankjewel!

BOEK EEN HEALING (na intake)

Healing boeken
bottom of page