top of page

HEALING

Ik begeleid je in het thuiskomen én wonen in wie je ten diepste bent—vrij, vredig, ruimtelijk en licht. Zo kom je meer en meer in lijn met jouw essentie. Dat wat jij niet bent, en dus ook niet meer hoeft te zijn, kan vanzelf wegvallen. En jij kunt stralen én leven vanuit jouw ware Zijn. De sessies brengen jouw helings- en transformatieproces in stroomversnelling. Ik begeleid mensen vooral een langere periode, zodat grote transformaties kunnen plaatsvinden.

WAT IS EEN HEALING?

Wat doen we tijdens een healingsessie? Aan het begin van de sessie is er ruimte voor jouw vragen en welke behoeften/hulpvraag je op dit moment hebt. Dat kan iets heel concreets zijn of iets minder concreets, iets overkoepelend of iets dat zich op allerlei gebieden laat zien. Tijdens de healing geef ik ruimte aan wat zich aandient, waar de tijd rijp is voor heling, transformatie en verruiming en kijk ik specifiek naar de punten die we hebben besproken. 

 

Vaak doen we dan een korte meditatie, waarin er al vaak al veel (blijvend) geopend wordt. Meer verbonden met jouw ziel, met God/de Bron en met het aardse, zoals verdieping van jouw gronding. Tijdens en na de sessie kun je opmerken dat dingen blijvend zijn geshift. 

 

Vervolgens geef ik je een healing. Ik sta daarbij op ongeveer een meter afstand van jou. Wat er in de kern tijdens de healing gebeurt is dat ik meer ruimte maak voor jouw essentie, waardoor dat wat altijd en eeuwig 'jij'—rust, helderheid, vreugde, vervulling en liefde zich dieper kan openen. Na die shift laten er als vanzelf dingen vanuit het onbewuste los. Laag voor laag. Dingen die het leven van jouw essentie in de weg staan, zoals verouderde of onbewuste patronen, overtuigingen, gewoontes, verslavingen, trauma’s en de effecten/symptomen ervan. Doordat dit loslaat ontstaat is er meer ruimte om in lijn te komen met jouw blauwdruk. We werken hierbij aan het diep wortelen en verankeren in jouw kern.

Tijdens en na de sessie zul je een diepere verbinding ervaren met jouw ziel, God/de Bron en daarmee meer lichtheid ervaren, meer vrede (innerlijke rust), helderheid, veiligheid en minder ruis en complexiteit. Dat kan veel oproepen, en dat mag ook.

 

Na de healing mag je delen wat je hebt opgemerkt, hoe je je voelt, maar dat hoeft niet. Soms is het niet nodig omdat woorden tekort schieten. In een korte reading deel ik vervolgens wat er meer verruimt en geheeld is en wat ik waarneem m.b.t. de thema’s die we vooraf hebben besproken. Dit is nooit iets onbekends: ik wijs naar wie je in essentie bent, dus dat opent altijd een diepe herinnering van wie je bent. En ik wijs aan wie je niet bent en wat los kan. Vaak is dit door de healing al aan het transformeren of je kunt er zelfs al geen contact meer mee maken omdat het jou heeft losgelaten.

Vervolgens ga je in jouw dagelijks leven ervaren wat er is geshift. Dit kan na de eerste sessie al heel merkbaar zijn, soms is er wat langer de tijd voor nodig. Elke sessie werkt diep door, waardoor ik adviseer de rest van de dag vrij te plannen. Geef de healingsessie de tijd om te verankeren en integreren en plan minimaal 2 weken tot een volgende behandeling. 

 

Het herinneren en in je diepste kern voelen wie je werkelijk bent, is misschien wel het allermooiste en belangrijkste proces dat we als mens kunnen doorgaan. Onrust, denken méér te moeten zijn, over grenzen heengaan, ontevredenheid, vergelijken met anderen, vanuit beperkende gedachten of patronen leven: het valt meer en meer weg. Het is het proces om meer in alle volte aanwezig te zijn in het leven zelf en de diepte van het bestaan.

 

Door langere tijd bij mij te komen, kunnen er grote transformaties plaatsvinden. Je bent ook welkom voor een eenmalige sessie in mijn praktijk of een healing op afstand. Denk je aan een Healingtraject? Lees dan hier verder. Lees hieronder meer over mijn werkwijze en plan jouw eerste sessie of vervolgsessie in.

VOOR WIE ZIJN DE HEALING SESSIES?

Voor iedereen die klaar is voor ware verandering. Je voelt dat het tijd is voor diepere verbinding met jouw Zijn. Misschien komt het voort uit een gevoel van een 'crisis', zoals een burn-out of oververmoeidheid, lichamelijke klachten of pijn, depressie of het gevoel niet meer te weten wie je bent en wat jij ten diepste wilt. Het kan ook zijn dat 'aan de buitenkant' alles perfect gaat, maar dat je voelt dat 'dit het niet is'. Dat je werkelijk dieper wilt gaan. Dat het tijd is dat je in lijn komt met jouw blauwdruk en op aarde brengt waarvoor je bent gekomen.

 

Dit is misschien wel het mooiste ‘werk’ dat je kunt doen, en tegelijkertijd het diepste werk. Jij voelt dat het jouw tijd is om te herinneren en in al je cellen te voelen wie je werkelijk bent zodat je kunt doen wat vanuit jouw pure Zijn komt i.p.v. vanuit jouw geconditioneerde ik. Én je wilt direct naar de kern: een duurzame aanpak, geen afleiding of omweg.

 

Ik werk zonder methodiek, vanuit mijn eigen Zijn en daaruit voortvloeiende kracht. Omdat ik werk bij de wortel, zijn de sessies geen tijdelijke afleiding of tijdelijke opleving. Het gaat over een periode waarin je een blijvende verandering naar een meer natuurlijke staat wilt maken. 

Ervaringen van anderen

Healing sessie
Healing op afstand

Boek jouw healingsessie

  • ⊹ Ik begeleid je in het thuiskomen én wonen in wie je ten diepste bent...

    1 uur

    100 euro
  • ⊹ Ik begeleid je in het thuiskomen én wonen in wie je ten diepste bent...

    30 min

    50 euro

HEALING OP AFSTAND

Energiewerk overstijgt tijd en ruimte waardoor een healing op afstand even effectief is als een face-to-face sessie. Dus als je graag thuis een healing ontvangt, in verband met reisafstand of fysieke beperkingen niet naar mijn praktijk kan komen of als een healing te duur voor je is, kun je een healing op afstand boeken.

WAT IS EEN HEALING OP AFSTAND?

Een healing kan bij mij in de praktijk maar ook op afstand plaatsvinden. Bij een afstandsbehandeling bel ik je op op het door jou geboekte tijdstip. We bespreken kort jouw behoeften en hulpvraag. Vervolgens ga je ontspannen liggen op een plek waar je je op je gemak voelt en waar je niet gestoord wordt en ontvang je de energetische healing.

 

In de healing verruim en heel ik waar nodig. Tijdens de sessie neem ik waar wat nu belangrijk voor je is of nog niet gezien is. Het ontvangen van een behandeling op afstand in jouw eigen vertrouwde omgeving kan ervoor zorgen dat er veel kan loskomen, helen en verruimen.

 

Na de healing deel ik met jou wat ik heb waargenomen m.b.t. jouw behoeften, hulpvraag en eventueel andere dingen die belangrijk zijn. Dit is nooit iets nieuws: ik wijs naar wie je in essentie bent en dat kan de herinnering openen wie je ten diepste bent. En wat geen realiteit meer voor je is: zoals verouderde gedachtenpatronen, overtuigingen, gewoontes. Dit is door de healing al aan het loslaten en transformeren. Tijdens het voorgesprekje geef je aan of je het fijn vindt om na de afstandsbehandeling weer even te bellen of dat je het fijner vindt dat ik een spraakberichtje inspreek om helderheid te geven op wat ik heb gedaan.

REIKI HEALING?

Reiki healing

Veel mensen zijn bekend met Reiki als het over healing gaat. Of denken dat healing en Reiki hetzelfde is. Dat is niet zo. Reiki is een Japanse healingmethode, die in de 1920-er jaren werd ontwikkeld door Mikao Usui. Reiki is dus een methode binnen healing. Healing is de overkoepelende term. Ik werk niet met Reiki of een andere methode, omdat elke methode of techniek een bepaalde frequentie in zich draagt. Die frequentie is te beperkt voor de energie waarmee ik vanuit mijzelf kan en mag werken en in door kan blijven ontwikkelen.

WERKWIJZE

Elke sessie is een persoonlijk afgestemde sessie. Iedere healing is om open en zonder verwachtingen in te gaan: er gebeurt precies wat klaar is en waar de tijd rijp voor is.

Herinneren en ervaren

 

Het herinneren en ervaren wie je werkelijk bent, dat is de rode draad in elke sessie. De verbinding verdiepend met jouw kern en de Bron/God. Zodat je thuiskomt en voelt dat je meer en meer kunt wonen in jouw Zijn. Hierdoor zul je ervaren dat jij veel dieper/ruimtelijker bent, en dat het perspectief waardoor je nu naar het leven kijkt vaak te nauw en te beperkend voor je is, en voor wat je hier komt brengen. Je verruimt en verdiept en dat trekt zich door in alles in jouw leven.

 

Door de meditaties/het energiewerk dat ik je aanreik, integreer je het helings- en transformatieproces in jouw dagelijks leven, tussen de sessies door.

 

Reading 

 

De reading is een organisch onderdeel van de healing en wat daarin plaatsvindt. Alles waar ik je helderheid op geef, is iets dat je diep van binnen weet en kent. Het belang van werkelijk gezien worden voor wie je ten diepste bent is een belangrijke schakel voor diepe transformatie. Door de reading ontstaat meer bewustzijn op wie en wat je niet bent en mag loslaten. Meestal is dit door de healing al aan het transformeren of je kunt er zelfs al geen contact meer mee maken omdat het jou heeft losgelaten.

 

Healing

 

Er gebeuren meerdere dingen tijdens een healing. Wat er in de kern tijdens de healing gebeurt, is dat ik meer ruimte maak voor jouw essentie, waardoor een stroom van vrede, helderheid, vervulling en liefde zich (verder) kan openen. Na zo’n shift kunnen er als vanzelf dingen jou loslaten. Laag voor laag. Dingen die het leven van jouw essentie in de weg staan, zoals verouderde of onbewuste patronen, overtuigingen, gewoontes, verslavingen en trauma’s. Veel mensen beschrijven dit als werkelijk thuiskomen. Als iets waar ze altijd (buiten zichzelf) naar hebben gezocht. 

EFFECTEN VAN DE HEALINGSESSIE

Omdat er tijdens een sessie veel gebeurt is het echt belangrijk om na de behandeling tijd voor integratie in te plannen. Het kan zijn dat je veel rust ervaart, stroming, helderheid en vervulling. Een verdiept contact met jouw essentie. Er kan veel vermoeidheid opkomen, geef hieraan toe. Na de sessies kunnen oude dingen opkomen omdat het jou wil en kan loslaten, waardoor je emotioneel bent, je lijf gaat 'opruimen' of je voelt de behoefte om alleen te zijn.

Heb je een vraag?

Heb je een vraag over jouw specifieke situatie? Of wil je voordat je boekt graag even telefonisch contact? Stuur mij even een mail met je gegevens, dan plannen we een korte belafspraak:

NIEUWSBRIEF

Meld je aan voor mijn maandelijkse nieuwsbrief met een persoonlijke blog, inspiratie & nieuws.

Dankjewel!

bottom of page