top of page
hot-air-balloon-gab20970ba_1280.jpg

Play of Truth

· 4 maanden mentorship ·

Play of Truth

Jij hoort jouw calling. De roep om in Waarheid te leven. Jij hebt antennes voor dingen die voor jou niet als Waar voelen. Een onderbuikgevoel, een weten, een sterke intuïtie, een subtiel signaal in je lijf of een verandering in de energie. In je eigen leven, bij andere mensen, in de maatschappij, bij specifieke dingen. En je hebt jouw intuïtieve kwaliteiten lange tijd verstopt of onderdrukt. Maar nu is jouw tijd. Jouw afspraak om naar je Ware Essentie te luisteren en het je te laten navigeren door het leven. 

 

Tijdens dit mentorship stap je in een waar purification process. Een proces dat op alle lagen gaande is en jou in sneltreinvaart naar jouw Essentie brengt. Het is het proces van het legen van aangeleerde, valse aspecten in jou om je te vullen met Waarheid. Jouw Waarheid komt door jou en door jouw kanaal en is nooit buiten jezelf te vinden. Hoe minder valse houvast en onware identificaties, hoe meer jij samensmelt met jouw Ware Zelf. Het is The Work, het is jouw diepste verlangen. 

 

In het mentorship tap je in op wat waar is vanuit jouw kern: 

 • hoe wil jouw intuïtie met jou samenwerken? 

 • waar beweeg je naartoe? 

 • wat wil er vanuit jouw essentie ontstaan? 

 • wat zijn jouw ware volgende stappen/jouw ware volgende tijdlijn? 

 • wat vertelt de energie van het moment je? 

 • welke kant wil er meer ruimte krijgen/naar buiten treden? 

 • wat verlangt jouw spiritualiteit & magie?  

 • wat is jouw true excitement? 

 • welke (passieve) acties komen vanuit jouw directe lijn met Spirit/God? 

 

Je krijgt helder wat onwaar is, op bewuste en onbewuste lagen: 

 • wat geloof je dat waar is? 

 • waar ben je aan gehecht? 

 • welke keuzes komen vanuit angst? 

 • waarin word je geleid door onwaarheid?

 • welke blokkades zijn er?

 • waar wordt het spannend/ongemakkelijk en grijp je vanuit angst of weerstand naar houvast buiten jezelf?  

 • wat is voor jouw persoonlijkheid taai om los te laten? 

 • waar geef je jouw power & energie weg? 

 • waar vormt jouw persoonlijkheid een blok? waar identificeer je je sterk mee? 

 • waarin geloof je dat je iets buiten jezelf nodig hebt om contact te maken met het goddelijke? 

 

Ik bied je de container om dit te helder zien, diep te weten, te integreren en te verankeren. This is The Work. Dit werkt niet op één aspect in je leven: het is ingebed in alles. Van tandenpoetsen tot een grote stap in je business: jouw leven is één groot ecosysteem waarin alles met elkaar is verbonden

 

Het mentorship brengt je thuis. Je traint, organisch en in divine timing, om jouw Ware Essentie je te laten gidsen. Door het te openen en hiermee te oefenen, ga je een levenslange samenwerking aan met jouw intuïtie. Je herstelt, opent en versterkt jouw innerlijke gidsing en jouw directe lijn met de Spirit/God. Die broodkruimels leiden je precies waar je naartoe mag gaan, zodat jij op een dieper en dieper level samensmelt met jouw Ware Zelf. En jouw unieke puzzelstukje hier, nu, op aarde belichaamt. Bént.

 

Mijn rol is om de ruimte te geven aan jou en jouw proces. Je een stevig kader te bieden. Waarin je onwaarheden in jouw realiteit ziet en los kan laten. Om jou waarheid te laten voelen als een directe ervaring van het goddelijke. Mijn rol is om space te houden en om te benoemen wat ik zie gebeuren als het jou bekrachtigt en niet ontkracht. Want ik werk altijd met jouw hoogste Zelf & hoogste potentieel. En mijn rol is bovenal: mijn toewijding om het levende voorbeeld te zijn van een leven vanuit vertrouwen en overgave aan mijn innerlijke gidsing

 

Ben je klaar voor The Real Deal? Voor Waarheid?

 

Ga er naartoe: het veld waar Waarheid, Puurheid en Integriteit lééft. Let's go!

background-g8b853483b_1920.jpg
Wat anderen zeggen

In mijn ontmoetingen met Sara ontstond - telkens in andere vormen - ruimte voor verandering. Het is alsof ik mezelf opnieuw mocht leren kennen, doordat Sara me zag zoals ik mezelf nog niet kon zien. Haar mentorship is voor mij een hele pure en kwetsbare co-creatie geweest, waarbij de kracht zat in het samen vormgeven aan wat er nodig is in een specifiek moment. Dit was precies het juiste moment voor mij om met Sara te werken, wat dankzij haar begeleiding een moment van radicale verandering werd.

Renée Rooijmans, 1:1 mentorship

Het mentorship bij Sara kwam voor mij precies op het juiste moment. Ik was even aan het strugglen met wie ik ben en waar ik naartoe op weg ben. Tijdens de sessies met Sara stelde ze steeds BAM de juiste vragen en zo kwam ik zelf tot nieuwe inzichten. Deze momenten waren heel waardevol. 


Het was een intens proces over mij, waar we samen indoken. Ze was de space holder om zelf mijn eigen kracht terug te vinden en weer te gaan stralen. Bedankt voor dit super mooie traject. Het was intens, en heel mooi. Een echte aanrader! Ik zou, wanneer ik voel dat het het juiste moment is voor mij en mijn business, opnieuw het mentorship bij Sara volgen.

Swaan Mostert, 1:1 mentorship

Voorwaarden en aanmelden

Het mentorship is tussen de 4 en 5 maanden. In overleg zijn de sessies online of offline. Plan hieronder jouw intakesessie in. Tijdens de intakesessie bespreken we wat er nu speelt in jouw realiteit en zien we hierin de patronen/ideeën die niet uit jouw Ware Essentie voortkomen. Ook vertel ik je meer over het mentorship, deel ik de praktische info en de betalingsmogelijkheden. Het mentorship is €3600,- excl. btw. 

Er kan nog niets worden gereserveerd. Kom later terug.

Over Sara

Voor mij is energiewerk een natural gift, ik wil en kan mijzelf niet beperken tot een systeem. In een sessie tune ik in op jou, op wat jij nodig hebt, van moment tot moment. Ik heb je zoveel meer ruimte te bieden als ik mijzelf openstel voor wat er door mij heen wil komen. Omdat ik mijn veld niet meer level, werk ik in een sessie altijd met jouw hoogste Zelf & hoogste potentieel. Alles wat daarmee niet in lijn is en alles wat klaar is om te helen, te transformeren en integreren. Zonder force. Identificaties met ‘healer’ of ‘therapeut’ kan ik niet meer opplakken. Op dit moment beschrijf ik mijzelf als Instrument. Ik Ben, ik Bied, jij Bent, jij Ziet. 

Mijn aanbod zijn creaties, met ieder een eigen veld en spirit. 

Meer over mij? Volg mij op Instagram of lees hier verder. 

Artist & Mentor

Ruimte: Rodenrijsestraat 30b,

3037 NH Rotterdam

KVK-nr: 81391064
BTW-nr: NL003557168B23 

bottom of page