top of page

Artists' Play mentorship

Creëren, het creatieproces, jouw creatiecycli. Daarin is en blijft voor jou zóveel te ontdekken, te herinneren en te activeren. Creëren is niet iets dat we af en toe doen, het is onze natuur. Jouw natuur. Het creatieproces is diep verbonden met alles in jouw realiteit, het spiegelt, het gaat naar de wortel en legt er dingen in bloot.

 

Je openen voor creatie is je openen voor het leven. Het is het leven vragen om een spiegel voor te houden en dat zal ze doen.

Werken met creatie, het creatieproces en jouw creatie cyclus is the real deal. Jij voelt een drang om te creëren en je wilt dit niet langer onderdrukken, wegstoppen of kleiner maken. Want in het creëren zit jouw sleutel. De sleutel met de potentie om dingen te ontgrendelen in jouw realiteit die je vanuit dit perspectief nog niet kan zien. Waar je nu ook staat in jouw bewustzijnsproces. 

 

Mijn Artists' Play Mentorship is open voor jou. Voor jou en de creatie die je ‘vaag vermoed’ of waar je al heel concreet mee werkt. Een (volgende stap in jouw) business, een project, programma, product, boek, kunstwerk etc. Creëren is een proces waarin ik je wil uitnodigen. Het is zo rijk, elke non-lineaire fase ervan. Het is zo verwezen met mens-zijn. Het is een eindeloze schat om te ontdekken. Welk goud kun jij nu omhoog houden? Voor mij persoonlijk is mijn creatie-reis de meest intieme, diepgaande en life-changing reis geweest. 

 

Wat ik vaak zie als ik 1:1 werk doe, is dat we ons afsluiten voor de creaties die met ons willen samenwerken. Voor verschillende redenen, waarbij deze vaak opkomen:​

  • het brengt allerlei imprints en patronen omhoog en de angst of weerstand om daarmee te werken

  • het zijn niet de ‘ideale omstandigheden’

  • we hebben onszelf aangeleerd dat creëren niet voor ons is, dat we er niet goed genoeg voor zijn, te oud voor zijn om te beginnen, niet genoeg talent hebben, dat anderen beter zijn etc. 

 

Hiermee sluiten we ons voor de creaties die met ons willen samenwerken. We sluiten ons af voor een deel van het leven waarvoor wij hier zijn. We sluiten ons af of verkleinen een deel van onszelf dat juist nu online wil komen in jouw leven, in jouw evolutieproces. En dat past jou niet langer. Het is tijd. Jij wilt je openen voor het creërende leven, het leven waar je voor hebt gekozen. Jij bent klaar om te zien waar je nog ‘in de weg staat’ in het leven en in het creatieproces zodat het kan stromen en flowen. 

 

Ik begeleid je in dit proces. Een diepgaand proces van ontdekken, herinneren, activeren, loslaten van patronen (van vermijden, pushen) en aangeleerde ideeën die jou niet meer dienen. Zodat jij kunt flowen in jouw creatieproces / in het leven. In verbinding met jouw hogere levels. Jouw verlangen om in dit mentorship te stappen mag gaan van ‘ik voel dat ik hier iets te brengen heb’ tot ‘ik zit in een creatieproces en ik wil support bij X’. Ik ben geen projectleider, ik ben toegewijd aan dit leven zoals ze door mij heen wil komen. Ik beloof je geen eindproduct, ik beloof je eerlijkheid, zuiverheid en volle toewijding. En ik verwacht hetzelfde van jou. Dan maken we ter plekke kunst — een directe ervaring van het goddelijke. 

Come out and play! We hebben op je gewacht...

Artists’ Play is tussen de 4 en 6 maanden. In overleg zijn de sessies online/offline. Het mentorship start vanaf € 3333,-. ​Plan hieronder jouw intakesessie in. Tijdens deze sessie merken we of de samenkomst van onze energieën kunst maakt. In sessie is er ruimte voor vragen en ik deel informatie en betalingsmogelijkheden met je. Als we allebei JA! voelen, start het mentorship binnen een maand na de intake. 

Boek hieronder jouw intakesessie in. Ik heb op dit moment ruimte voor 2 co-creators in het Artists' Play mentorship. See you soon!