top of page

Behalve los te boeken 1:1 sessies, bied ik monthly guidance aan. 
 

De Tuin

Op maandbasis met mij werken kun je zien als een tuin waarin wij beiden aanwezig zijn. De tuin is niet in plaats van ons dagelijks leven, het is er parallel aan. Het is er tegelijkertijd. Een plek waar wij beiden aanwezig zijn—terwijl we ons leven leiden. De tuin is zo gecreëerd dat het de perfecte omstandigheden heeft om het werk te doen. En met het werk bedoel ik jouw spirituele groei. Oftewel: het werk van het doorvoelen en loslaten wat jou blokkeert om in een natuurlijke staat van helderheid, vrede, inspiratie te zijn.

Een onderdeel van die omstandigheden in de tuin is dat ik er ben om je te begeleiden. Tijdens de sessies en tussendoor. Om dingen aan te wijzen. Te teachen—je te helpen herinneren. Door diep healing- en transformatiewerk te doen. Om je eenvoudige, praktische voorbeelden & tools te geven. En natuurlijk mijn commitment aan mijn eigen spirituele groei—mijn levensbeoefening om mijzelf te bevrijden van mijzelf. Terug naar mijn essentie, de kern. Die essentie is helder, vrij, is liefde—onvoorwaardelijk.

In deze tuin zul je dingen in jouw leven gaan wieden, zaaien, planten en oogsten. Dat brengt jouw spirituele groei in sneltreinvaart. En, de groei in een tuin kun je niet forceren, dus de healing, groei en transformatie gaat organisch. Je wiedt wat weg wil: blokkades die bloemen kapot maken en jouw pad versperren. In die vrijgekomen ruimte zaai je zodat je je de bloemen weer herinnert, je plant wat klaar is om de wereld in te brengen en je oogst wat rijp is, klikt en direct stroomt. 

Dit werk is wat mij betreft de belangrijkste job die we hier hebben. Het transformeren van de relatie met onszelf—naar een heldere, ware, constructieve en hogere relatie. En daardoor verandert de relatie met alles om ons heen. Het wordt lichter, speelser, ruimer. En in die innerlijke ruimte, daar ligt het goud. Daar kan jouw bloem ongestoord bloeien. Daar ben jij weer de prachtige bloem die onvoorwaardelijk & van binnenuit wordt gevoed—en de wereld is jouw (speel)tuin die excitement, liefde, inspiratie stimuleert—niet creëert. Want creatie, dat ben jij.

Ik houd ervan om diep te gaan—om naar de wortel te gaan. 

Je kunt mijn monthly guidance per maand boeken. Als je meerdere maanden met mij wilt werken, kun je dat in de intakesessie aangeven. 

Gedurende de maand zullen we elkaar meerdere keren zien—tijdens die sessies doen we diep healings- en transformatiewerk. Tussen de sessies door kun je, als je dat fijn vindt, laten weten hoe het gaat. Je kunt vragen stellen en delen. Die ruimte is er. 

Locatie:

Rodenrijsestraat 30B, Rotterdam 

Monthly guidance:

€ 555 p/m 

Boek hieronder jouw intakesessie in. Tijdens de intakesessie bespreken we de details en voel ik in op waar je nu staat en of de tuin op dit moment een vruchtbare plek voor je is.