top of page
voor korte vragen én grote stappen

helderheid op

Heb je behoefte aan helderheid op het gebied van jouw (gevestigde/startende) onderneming, wonen, werk, relaties of anders?

Voel je dat er een grote stap aankomt of heb je juist een heel korte vraag? En kun je wel wat helderheid gebruiken?

೬ Jij wilt dat jouw diepste, ware zelf jou leidt in de keuzes die je maakt en de stappen die je zet. Je bent klaar om een Goddelijke, hogere leiding luider te horen en te volgen. 

Op het gebied van werk, wonen, ondernemen, (liefdes)relaties, gezin(suitbereiding) of iets anders in jouw leven: jij voelt dat als je vanuit daar keuzes maakt en stappen zet, dat jouw...

 • (startende of gevestigde) onderneming veel meer in lijn is/komt met wie jij werkelijk bent;

 • werk vanuit bezieling komt en je jouw unieke talenten/gaven de ruimte kunt geven en kunnen groeien;

 • jouw keuzes mbt wonen/verhuizen duidelijk worden;

 • terugkerende thema’s op het gebied van relaties helderder worden en kunnen transformeren; 

 • twijfels/moeilijkheden op het gebied van gezinsuitbreiding of andere impactvolle veranderingen duidelijk worden en kunnen helen;

Oftewel: je voelt dat wanneer je vanuit een zuivere en verbonden plek komt, dat je makkelijker kunt meebewegen in het grotere geheel, dat dingen meer moeiteloos gaan, dingen kunnen helen en transformeren, eenvoudig worden, dat jij krachtiger wordt, gedragen door en in verbinding met God/de Bron. 

 

Ik zet de deuren open om jou te begeleiden om keuzes te gaan maken en stappen te zetten vanuit jouw essentie en in verbinding met God/de Bron. 

Heb jij een korte vraag waar je helderheid op wilt en weet je niet bij wie je daarvoor terecht kunt? Bijvoorbeeld duidelijkheid over de prijs of andere beslissing over jouw creatie/dienst/product/programma, een vertaling van een ideenaar een concreet iets, over jouw content/website of iets anders? Of heb je een korte vraag op het gebied van wonen, relaties, werk, gezinsuitbreiding (op het gebied van huisdieren :), reizen of iets anders? 

Of voel je aan alles dat het nu tijd is voor jouw grote sprong en wil je afgestemd 1:1 werken? Zoals het beginnen of transformeren van je eigen onderneming of stappen op het gebied van wonen, werk, relaties, gezin(suitbreiding) of anders? 

 

Eén verhelderende online/offline sessie van 30 min. voor jouw korte vraag waardoor je ‘good to go’ bent of een periode van 1:1 begeleiding voor grote stappen.

 

We kijken vanuit een meer Goddelijke, zuivere waarheid naar hetgeen dat je naar voren brengt en naar voren wil komen:

 

 • Want: wat wil en mag er nu werkelijk gebeuren?

 

೬ Je bent bereid om al je verwachtingen en wat je denkt te weten en te moeten doen los te laten. En je te openen voor hogere leiding. Jij durft de broodkruimels te gaan volgen die jou leiden, ook al zijn ze onbekend of lijken ze onlogisch. 

 

Misschien herken je dat als het om jezelf en jouw eigen leven gaat, er nog wel eens wat ruis op de lijn kan zitten. Ruis van alles wat je kent, ruis van hoe je het eerder deed, van wat anderen doen, wat je denkt te moeten doen of denkt nodig te hebben.

 

೬ Ik begeleid je naar jouw krachtplek, geef ruimte aan bewustzijnsverruiming en aan helingen om plaats te vinden. Zodat er nog meer ruimte ontstaat voor helderheid, dieper weten, loslaten, vertrouwen en overgave.

 

Heb jij een vraag en heb je behoefte aan iemand die vanuit helderheid meekijkt, naar dingen wijst en helder duidt? Plan dan hier jouw online/offline sessie in. 30 minuten | 60 euro incl. btw. 

 

Ga jij grote stappen zetten en wil je afgestemd 1:1 werken? Plan dan hier jouw telefonische intake, hier zijn geen kosten aan verbonden. Ook kun je de ervaringen van anderen lezen die eerder met mij werkte. 

Praktisch

Voor de 1:1 begeleiding van grotere stappen heb ik beperkte plekken. We starten in maart/april 2024. Sessies met korte vragen zijn doorlopend en kun je zelf (ook op korte termijn) inplannen.

 

Prijs

Helderheid op jouw korte vraag: 30 minuten, € 60 - je kunt hier boeken. 
Grotere stappen zetten? Mijn ervaring is dat standaard trajecten met een vaste tijd/aantal sessies niet voor iedereen werken, en dat is gewoon zonde. Daarom zijn deze trajecten geheel op maat, afhankelijk van jouw behoefte en de begeleiding die past bij de stappen die jij gaat zetten.

 

Locatie

In mijn praktijkruimte aan de Rodenrijsestraat 30b, Rotterdam

Is dit voor jou? Wacht dan niet te lang en meld je hier aan voor een telefonische intake (kosteloos). De intakegesprekken gaan op volgorde van inschrijving.

Heb je een vraag of twijfel je welke sessie bij jouw situatie past? 

Neem gerust contact met mij op:

Korte vraag
 • ⊹ Krijg helderheid op wat er nu werkelijk wil gebeuren | offline of on...

  30 min

  60 euro
gesprek

JA, IK WIL EEN INTAKEGESPREK!

Schrijf je hieronder in voor een telefonische intake.

Yes, gelukt!

testimonil

Testimonials

Aan alles in Sara's begeleiding merk je dat ze doet waar haar kracht ligt. Ze voelt haarfijn aan wat ik nodig heb, zonder het in te vullen. Als je met Sara werkt (her)ontdek je je eigen kracht en wijsheid, en vanuit daar ga je zélf aan het werk. Echt het allergrootste cadeau wat je jezelf kunt geven als je het mij vraagt. Sara is voor mij een coach op alle lagen, ik weet zeker dat ik haar mijn leven lang blijf bezoeken 💗 

-Susanna

Magisch, verhelderend, verlichtend, warm en ergens ook bevestigend. Zo zou ik de sessies bij Sara omschrijven. Ik ben met Sara in contact gekomen omdat ik behoefte had om mezelf beter te begrijpen: wie ben ik ten diepste en wat wil mijn ziel nu echt? Waarom kan ik sommige gevoelens niet duiden en blijf ik tegen bepaalde muren oplopen? Op heel intuïtieve basis heeft Sara me hierin begeleid. And what a ride it was! Mooi, emotioneel en soms confronterend.

Zelfs op afstand (online) wist Sara binnen te komen en mij te helpen door blokkades op te heffen of persoonlijke vraagstukken bloot te leggen. Het resultaat? Ik voel me vrijer, rustiger en sterker. Ook kan ik nu beter keuzes maken die kloppend zijn voor mij. Bijna niet in woorden uit te drukken, maar ik voel het zó diep. Ik ben dan ook heel dankbaar dat Sara op mijn pad is gekomen en ik dit avontuur met haar ben aangegaan. Sara, dank je wel voor alles 🌸🌞🙏💫💗

-Fenna

De sessies hebben voor mij ontzettend veel betekend. Het heeft me op een veel dieper niveau meer in verbinding met mezelf gebracht, dichter bij puur Zijn. Daarbij kwamen essentiële lessen voor mij naar boven, die mij (soms pijnlijk) raakten en bovenal de transformatie versterkten.

 

Levenslust kwam vrij waar oude pijnen werden geheeld. En dat in een belangrijke periode voor mij, waarin ik grote stappen ging zetten. Het bracht precies wat ik nodig had daarbij. Duizendmaal dank Sara 🙏🏻

-Lise, traject

In mijn ontmoetingen met Sara ontstond - telkens in andere vormen - ruimte voor verandering. Het is alsof ik mezelf opnieuw mocht leren kennen, doordat Sara me zag zoals ik mezelf nog niet kon zien. Het proces met haar is voor mij een hele pure en kwetsbare co-creatie geweest, waarbij de kracht zat in het samen vormgeven aan wat er nodig is in een specifiek moment. Dit was precies het juiste moment voor mij om met Sara te werken, wat dankzij haar begeleiding een moment van radicale verandering werd.

-Renée, traject

De maanden dat ik met Sara werkte zijn echt voorbij gevlogen maar wat een groei en reis hebben we gemaakt. Elke sessie ging ik zonder verwachtingen in en had geen idee wat er naar boven zou komen. Maar aan het einde van de sessie was het telkens weer: wohhhh wát een reis was dit weer 🙏🏻 Ik ben Sara super dankbaar voor haar begeleiding in mijn proces. Haar guidance heb ik als heel fijn ervaren. Haar diepe visualisaties en grondingsoefeningen hebben me heel erg geholpen om goed in m’n eigen kracht te blijven. Haar oefening pas ik nog dagelijks toe.

-Adinda, traject

MIJN PRAKTIJK

LOCATIE
MAAK EEN AFSPRAAK
OPENINGSTIJDEN

Rodenrijsestraat 30b

3037 NH Rotterdam

ma: 9.15 - 14.45

wo: 9:15 - 12:15

vrij: 9.15 - 14:45

bottom of page