top of page

Vrijheid. Je hebt het op allerlei plekken gezocht. In je werk, in reizen, in relaties, op plekken, in geld, in opleidingen of cursussen, in doelen behalen, op de spirituele markt, in reizen, retreats, in andere mensen, in spullen, feestjes, in religie, in boeken, in drugs, alcohol, eten, van alles. 

 

En dat heeft je veel gebracht. Kennis, ervaringen, ontmoetingen… en een tijdelijk gevoel van vrij zijn. You know that state, don’t you? Even helemaal geen gedachten, je valt samen met het moment. Je bent helemaal open in het directe ervaren. Alle strijd valt weg, alle behoeften vallen weg, niets. Alles is er. Vrede, liefde, inspiratie.

 

Je bent vrij.

 

En dan ‘schiet je eruit’.

 

En misschien voelde na zo'n moment: maar wacht eens even… is dit niet wie ik werkelijk ben? Dit voelt toch veel natuurlijker dan de gespannen, verdedigende, opgejaagde staat waarin ik vaak verkeer? 

 

En dat versterkte jouw zoektocht. Je zocht het overal waar je dacht het in zou kunnen vinden. En je ervaarde het, opnieuw en opnieuw. 

 

Maar nooit blijvend. Wat steeds meteen terugkeerde was onrust, spanning, controle houden, moeten, stress, zorgen, verwarring. Een strijd met jezelf en met de buitenwereld.

 

Waarom? Am I searching in the wrong places? 

 

Na [x] jaar durf je wel te concluderen dat dit een oneindige loop is.

 

En nu sta je hier. Of je geeft het geloof in die natuurlijke, blijvende staat van vrijheid op... of je opent je voor een heel andere route. 

In het samenwerken met mij gaat het niet om een tijdelijke opleving of afleiding. Ik gids je in a natural way to walk the natural (spiritual) pathI like to go down to the root of things and find out the simplest way to get you there. Ik werk zonder methodiek, buiten de gebaande paden. 

 

Tijdens en tussen de 1:1 sessies zul je je stap voor stap herinneren dat jij al bént wat je al die tijd hebt gezocht. Alle vrijheid die je ooit hebt gevoeld, dat ben jij. Dit is geen nieuwe afleiding. Het is het terugkeren naar de onvoorwaardelijke vrijheid binnenin jou. Dit is jouw liberation path. De buitenwereld kan die vrijheid alleen maar stimuleren, niet creëren. Het gaat dus niet om regels, om 'dat mag wel en dat mag niet'. Nee, het is juist het uitbreken en loslaten van leven vanuit vasthouden, niet-willen/wel-willen en grijpen in de buitenwereld. Er is een groot verschil met in beweging komen vanuit het willen kalmeren van de mind en het willen openen van het hart óf in beweging komen vanuit openheid, overvloed en stroming.

 

Op dit pad begeleid ik je in het herinneren dat een staat van rust, vrede, kalmte jouw meest natuurlijk staat is. Dat het verdwalen in gedachten of emoties je niet dient. Je ervaart dat het leven alle kleuren kent en jij je voor al die kleuren kan openen. Je oefent in het stoppen met vechten en je wilt het leven te gaan waar het gaat. Je verscherpt het luisteren naar het leven, waardoor jouw gedachten minder zullen schreeuwen.

 

Jouw bevrijding ligt in het openen voor de realiteit en zien waar jij weerstand biedt—waar jouw persoonlijke zelf en de focus op het object er tussen zitten. Dat is key waarom je niet van moment tot moment in jouw natuurlijke, bevrijde staat bent. Ik gids je in het loslaten van die filters, blokkades en weerstand.

 

Hoe meer jij loslaat wat je niet bent, hoe meer je thuiskomt bij jouw ware zelf. Daar is alle helderheid. Een vlijmscherpe intuïtie. Daar weet je als nooit tevoren hoe je meebeweegt, omdat je in harmonie bent met het leven. Je hebt een stroom van energie, wijsheid en inspiratie die niet geblokkeerd wordt door dingen die daar niet vastgehouden willen worden.

 

De 1:1 sessies gaan diep. Growth means change. Je vaart een hele nieuwe koers, maar daarvoor hoef je jezelf niet van een klif af te gooien—je vaart 'em eervol. Duurzaam en constructief. Organisch laat je meer en meer blokkades los. En ook in de sessies zal je verschillende kleuren ervaren—van donker naar licht. Zodat er ruimte komt voor dat contact met jouw ware zelf. De stroom van liefde, vrijheid, excitement—zonder voorwaarden. In de sessies vind je zelf de antwoorden op jouw Hoe dan?'s. Jij vindt alles wat je nodig hebt om met beide benen op jouw liberation pad te gaan staan en hierop mee te bewegen. De sessies zijn een combinatie van diepe healings, eenvoudige teachings & voorbeelden en praktische, playful oefeningen.

 

Boek hieronder jouw 1:1 sessie in. Ik begeleid met name mensen voor langere tijd, zodat je daadwerkelijk door grote transformaties kan gaan.

 

Als je liever op maandbasis met mij werkt, check dan mijn monthly guidance