top of page

REIKI

Als je op zoek bent naar een standaard reiki behandeling, dan kun je wegklikken.

 

Als je op zoek bent naar een staat van innerlijke vrede, lees dan verder.

 

In de afgelopen jaren heb ik honderden mensen behandeld. Wat ik daarin heb ondervonden is dat niemand op zoek was naar een reiki behandeling: er was een onderliggende behoefte.

 

En dat is het verlangen naar balans, flow, vervulling. Een meer natuurlijke staat—waarin je niet aan het vechten bent. Dingen aan het wegduwen of aan het vasthouden bent. Het willen ervaren van innerlijke vrede, ook als het leven uitdagend is. 

Sara Lias geeft Reiki behandeling

WAT DOET REIKI?

• Reiki werkt op het verzachten en afvloeien van lichamelijke pijn en chronische klachten;

• In de sessie werk ik ook altijd op de chakra's met chakra healing; 

• Reiki werkt op het ontladen van spanning, stress en burn-out klachten;

• Reiki schept balans bij overmatig denken, piekeren, vermoeidheidsklachten, depressieve gevoelens; 

• Reiki geeft ruimte aan het doorvoelen van weggestopte of onderdrukte emoties (zoals verdriet, boosheid, wrok, frustratie) zodat het  jou kan loslaten; 

• Tijdens een reiki behandeling activeert jouw parasympathische zenuwstelsel, en werkt hierdoor diep ontspannend; 

• Reiki werkt op het heropenen en activeren van jouw intuïtie en innerlijk weten, zodat jij opnieuw in jouw kracht staat; 

• Reiki schept helderheid en geeft inzichten: wie ben jij onder lagen van conditionering en wat is werkelijk belangrijk voor jou op dit moment? 

• Reiki helpt jou bij het herkennen welke patronen en overtuigingen jou niet meer dienen maar energie kosten, en bij het loslaten ervan; 

• Reiki stimuleert een regelmatige en gebalanceerde menstruatie en stimuleert de vruchtbaarheid; 

• Reiki is ondersteunend bij zwangerschaps en de overgang en overgangsklachten;

• Reiki is een holistische therapievorm, het werkt op jouw persoon als geheel, niet als symptoombestrijder. 

REVIEWS

Reiki sessie

Boek jouw 1:1 sessie

En ervaar de krachtig van reiki zelf

  • ⊹ Ik begeleid je in het thuiskomen én wonen in wie je ten diepste bent...

    1 uur

    110 euro
  • ⊹ Ik begeleid je in het thuiskomen én wonen in wie je ten diepste bent...

    20 min.

    40 euro

WAT IS REIKI HEALING?

Met behulp van de eeuwenoude Japanse helingsmethode reiki ondersteun ik jou: waar je nu ook staat, wat er ook speelt of omhoog komt op dit moment in jouw leven. Reiki is een zeer krachtige energie die ik doorgeef door middel van handoplegging. 

Reiki wordt vertaald als Universele Levensenergie. 'Rei' staat voor het universeel of onbegrensd stromende aspect van de levensenergie Ki. En 'Ki' staat voor de levensenergie in de mens. Deze levensenergie stroomt door alles en iedereen wat leeft en is daarom ook voor iedereen beschikbaar. Reiki is een prachtige combinatie van lichaamswerk en energiewerk, waarbij jouw hele wezen met deze universele levensenergie wordt gevoed, gebalanceerd en geheeld. Dat klinkt misschien abstract, maar in de sessie zul je ervaren hoe direct en effectief reiki werkt. 

 

Reiki & ik vormen een krachtig team omdat wij beiden houden van the real deal: zonder omwegen naar de wortel van het probleem willen gaan. Zonder forceren, zonder over-analysering. Elke sessie is uniek: in één sessie kan veel emotie omhoog komen, bij een volgende sessie voel je zorgen, stress of lichamelijk klachten verzachten, of zelfs van je afglijden. En weer een andere sessie werkt op het helder weten en zien wat je nodig hebt in een bepaalde situatie. Zolang we niet krampachtig een probleem proberen te fixen, maar de ruimte geven aan het proces, gebeuren er wonderen. 

REIKI OP AFSTAND

Als je door beperkingen niet naar de praktijk kunt komen, geef ik je reiki op afstand. Energiewerk overstijgt tijd en ruimte waardoor reiki op afstand even effectief is als face-to-face reiki. De transmissie van de reiki energie gaat bij een afstandsbehandeling via afstemming op jou. Voor en na de behandeling hebben we kort telefonisch contact om jouw behoeften en jouw ervaring te bespreken. 

Ik heb prachtige ervaringen met het geven en ontvangen van reiki op afstand. Het ontvangen van reiki op afstand in jouw eigen vertrouwde omgeving, kan ervoor zorgen dat je veilig diepe emoties, spanningen en blokkades kunt loslaten. Ook voor reiki op afstand geldt dat elke sessie uniek is en je enkel kunt ervaren wat het voor je doet. 

HOE ZIET EEN SESSIE BIJ MIJ ERUIT?

Voor de behandeling bespreken kort de reden dat je een reiki behandeling hebt geboekt. We kijken wat er op dit moment in jou en jouw realiteit opkomt. Voordat ik de behandeling begin, zorgen we eerst dat je je op je gemak en veilig voelt, zodat de behandeling diep doorwerkt. Het kan daarom zijn dat we eerst een grondingsmeditatie doen. 

Tijdens de behandeling lig je op de behandeltafel en leg ik mijn handen in een bepaald patroon op jouw geklede lichaam. Het is fijn om wat laagjes aan te trekken, zodat je het niet te koud of te warm krijgt. Door deze aanraking zal reiki vanzelf via mijn handen naar jou stromen. Dit wordt meestal ervaren als warmte of een prettige tinteling. Een reiki behandeling duurt ca. 60 minuten. 

EFFECTEN VAN DE REIKI BEHANDELING

Jouw systeem zal tijdens en (in de dagen) na de behandeling reageren. Je kunt rust en vervulling ervaren, een opbouw van energie, er kunnen veel emoties en blokkades loskomen, er kan vermoeidheid opkomen en in sommige gevallen worden fysieke klachten eerst erger. Dit komt doordat het lichaam tot rust is gekomen en de klachten daardoor de ruimte krijgen om naar de oppervlakte te komen en te helen. Omdat er tijdens een reiki behandeling veel gebeurt in je systeem is het belangrijk om na een behandeling rust te nemen en veel water te drinken, ook de dagen erna. Hierdoor werkt de behandeling dieper door en worden ook de afvalstoffen beter afgevoerd. 

CHAKRA HEALING

Tijdens de sessie voel ik in op jouw chakra's en hun werking. Ik richt mij hierbij voornamelijk op de 7 belangrijkste chakra's. Door chakra healing / chakra balancing werk ik aan het balanceren van jouw chakra's. Hierdoor kunnen blokkades en verstoorde energie weer doorstromen en hervind je balans en evenwicht in jouw systeem.

Chakra's nemen levensenergie op en transporteren deze energie langs onze meridianen. Chakra's trekken deze energie het lichaam in in kleine draaikolken. Hoe vrijer energie door onze chakra's kan stromen, hoe gezonder we zijn. Dit is de reden waarom de chakra healing niet los kan staan in het werk wat we tijdens de reiki behandeling doen: het balanceren van het energiesysteem.

Heb je een vraag?

Heb je een vraag over jouw specifieke situatie? Neem gerust contact met mij op, dan bespreken we mogelijkheden: 

bottom of page