top of page

"Ik wil het leven helemaal aangaan."

Sara 03_edited.jpg

Ik wil alle aspecten van het mens-zijn hier op aarde vol ervaren. Spelen met het fysieke en mijn zintuigen: voelen, zien, ruiken, proeven, horen. Spelen met de energie en mijn gaven: helder voelen, zien, ruiken, proeven, horen.

Mijn hart, mijn ego, mijn lichaam, mijn intuïtie: ze zijn allemaal onderdeel van mijn team. Er wordt niemand buitengesloten. Mijn taak is om steeds de gezonde balans te houden, contact te houden met mijn lijf en ieder teamlid te zien voor wie ze zijn, waar hun inbreng vandaan komt, of de inbreng soeverein is of dat het vanuit een verouderd/onwaar aspect komt. 

Mijn praktijk Sara Lias is een directe extensie van wie ik ben, mijn pad en mijn toewijding. Het is het meest natuurlijke voor mij om te doen: mijn veld op te schonen en open te stellen voor jou om te herinneren en ervaren wie je werkelijk bent. Wat je oneindig bent.

Kom je jouw goud opgraven? 

Reiki, breathwork, healing & reading

Reiki. Ik werk graag met reiki omdat reiki - net als ik - zonder omwegen naar de wortel van iets gaat. Reiki en ik vormen een team waarbij mijn persoonlijkheid een stap opzij doet zodat hogere levels en energieën door mij heen kunnen stromen. Hierdoor is er ruimte voor heling, inzicht en transformatie. 

 

Breathwork is medicine. Vanuit de innerlijke masculiene energie komt het ademwerk op gang: ritmisch in en uit, zonder pauzes. Vervolgens kan de innerlijke feminiene energie in volledige overgave gaan en dansen zij samen verder. Wat er ook maar opkomt, alles mag er zijn en alles mag geuit. Ik bied je de de capaciteit en bedding om diep in het proces te gaan. 

 

Healing/reading sessie. Deze sessie is een samenkomst van lichaamswerk en mijn heldere waarneming. Ik vertel en laat je voelen wat er gebeurt, zodat alles in de energie zich richt op dat thema. Bijvoorbeeld een overtuiging/waarheid of patroon dat jou niet meer dient, of een geblokkeerde energie. Als je voelt dat een healing/reading voor jou is, kan transformatie in sneltreinvaart plaatsvinden. 

 

Wie er klaar voor is, stapt mee in de lift en ervaart vanuit die natuurlijke, verruimde staat van zijn - hoe perfect alles werkelijk is. Niet goed of fout, maar perfect kloppend. 

NIEUWSBRIEF

Maandelijkse nieuwsbrief met inspiratie & aanbiedingen

Dankjewel!

bottom of page