top of page

Healing Traject

I.v.m. mijn zwangerschapsverlof per augustus '23 neem ik nu geen nieuwe trajecten meer aan. Boek jouw healingsessie en/of schrijf je in voor de wachtlijst:

HEALINGTRAJECT

Heb je behoefte aan een periode waarin we diepgaand helings- en transformatiewerk doen?

 

Voor jou bied ik begeleiding in de vorm van een persoonlijk afgestemd traject. Het traject bestaat uit een intakesessie en 4 daaropvolgende sessies. 5 sessies in totaal, waarbinnen je een bedding hebt voor heling en transformatie. De frequentie van de sessies ligt tussen de 2 en de 5 weken, dit spreken we in overleg af tijdens de intakesessie. Binnen het traject is er ruimte voor vragen en contact tussen de sessies door, zodat wat zich opent en transformeert meer en meer integreert in jouw dagelijks leven.

Voor wie is het healing traject?

De meeste mensen die bij mij komen hebben al meerdere dingen geprobeerd op het gebied van persoonlijke en/of spirituele ontwikkeling, maar blijven vastlopen op iets dat op diepere lagen gezien en geheeld mag worden.

 

Misschien heb je het gevoel dat iets in jou je tegenhoudt om helemaal te gaan staan voor wie jij in wezen bent. En weet je even niet meer wie je bent en wat je hier op aarde komt brengen. Of heb je (fysieke) klachten, waarmee je worstelt. Het kan zijn dat je erg ‘in je hoofd leeft’, waardoor de volheid van het leven je voor je gevoel ontglipt. Wat het ook is, je voelt een diep zielsverlangen om niet alleen een glimp van jouw essentie op te vangen en te voelen, maar om het daadwerkelijk te worden, te tonen en er vanuit te leven.

Het healing traject brengt jouw helings- en transformatieproces in stroomversnelling. Niet door dingen te fixen, maar door de herinnering te openen en in diepte te voelen wie je werkelijk bent. Zo kan dat wie en wat jij niet bent, jou loslaten. Zoals niet helpende patronen, gewoontes, verslavingen, overtuigingen, trauma’s en de effecten daarvan. We werken dus bij de wortel, in plaats van bij de vertakkingen/symptomen. Al liften die daar logischerwijs vanzelf op mee. Hoe abstract het hier ook klinkt; hoe concreet voelbaar is dit veelal in de sessies.

Jij mag gaan stralen en leven vanuit jouw Zijn. Thuiskomen bij jezelf betekent het vinden van innerlijke rust, bestaansrecht/gronding, vrede, helderheid, intuïtie en vervulling van binnenuit. Vanuit die natuurlijke krachtplek voel je je verbonden met jouw kern en met de Bron/God. Bepaalde denkprocessen laat je aan je voorbijgaan, zonder erin te participeren. Patronen of gewoontes die eerst veel energie vroegen, zijn niet zo belangrijk meer. Je bent dieper gegrond, voelt meer vertrouwen, rust en veiligheid. Er is meer acceptatie van hoe het nu is, in plaats het vermoeiende gevecht tégen het leven. In plaats van te leven in afwezigheid, in het verleden of de toekomst ben je meer aanwezig in het nu. Hier is het leven eenvoudiger, in verbinding en jij bent helderder en kan gaan stralen vanuit jouw essentie. Waarin je steeds diepere lagen ontdekt en opent.

 

Dit is een doorgaande spirituele reis die uiteraard niet stopt na het traject: hetgeen we doen werkt lang en diep door en de meeste mensen vinden het fijn om na de 4 sessies eens paar maand of twee maanden langs te blijven komen.

Wat doen we tijdens de sessies?

Tijdens de intakesessie (70 min.) bespreken we wat er op dit moment in jouw leven speelt en jouw behoeften/hulpvraag binnen het traject. Dat kan iets heel concreets zijn of iets minder concreets, iets overkoepelend of iets dat zich op allerlei gebieden laat zien. Ook is er ruimte voor jouw vragen en deel ik de praktische kanten van het traject.

Aan het begin van elke vervolgsessie (ook 70 min.) deel je kort met mij hoe het met je gaat, wat je na de vorige sessie in het dagelijks leven hebt ervaren, wat er nu speelt en jouw eventuele vragen. Gedurende de sessie kijk ik daarnaar zodat ik je meer helderheid kan geven over wat er (onderliggend) gaande is. We doen vaak een kort meditatie/energiewerk vooraf, zodat je meer zakt en al meer opent en verruimt. Ik werk zonder methodiek, vanuit mijn eigen Zijn en daaruit voortvloeiende kracht. Omdat ik werk bij de wortel, zijn de sessies geen tijdelijke afleiding of tijdelijke opleving. Het gaat over een periode waarin je een blijvende verandering naar een meer natuurlijke staat wilt maken. Binnen het traject werken we d.m.v. healings en readings. Als ik merk dat ademwerk bij jouw proces past, reik ik je dit aan.

Waarom kiezen voor een healing traject?

Het herinneren en in je diepste kern voelen wie je werkelijk bent, is misschien wel het allermooiste en belangrijkste proces dat we als mens kunnen doorgaan. Het betekent het einde van buitenaf zoeken naar opvulling. Het einde van steeds terugkerende (negatieve) gedachten en emoties over het verleden of de toekomst. Het einde van een continue staat van lichte of zware ontevredenheid. Het einde van jezelf verliezen. Het einde van afwezig zijn bij het leven zelf en de volheid ervan. Het is het begin van de diepere zin van het leven. Je herinnert en ervaart dat je verbonden bent met het aardse en het goddelijke in jouzelf. Dat is wie je werkelijk bent. Van daaruit Zijn, is Zijn vanuit vrede, vervulling, verbinding, creativiteit/inspiratie en liefde. Kiezen voor een healing traject betekent een bewustzijnsreis in stroomversnelling, zonder stappen over te slaan. Zonder er tussen te komen vanuit willen fixen, manipuleren of een bepaald resultaat na te streven. Juist vanuit openheid en overgave vinden grote transformaties en shifts plaats. 

Voelt voor jou begeleiding voor een langere periode meer kloppend? Kijk dan op de pagina 1:1 begeleiding.

Boek hieronder jouw intakesessie. De intake is niet anders dan enkele andere sessie: we ‘duiken’ er meteen in met een healing en reading. Ook bespreken we jouw behoeften binnen het traject en is er ruimte voor jouw vragen. Na de intakesessie ben je uiteraard helemaal vrij om te kiezen of je in het healingtraject wilt stappen of niet.

Healing Traject: praktisch

Hieronder kun je jouw intakesessie boeken. De intake is niet anders dan enkele andere sessie: we ‘duiken’ er meteen in met een healing en reading. Ook bespreken we jouw behoeften binnen het traject en is er ruimte voor jouw vragen. Na de intakesessie ben je helemaal vrij om te kiezen of je in het healingtraject wilt stappen of niet.

Na de intakesessie bevat het healing traject 4 sessies à 70 min. De frequentie van de sessies ligt tussen de 2 en de 5 weken, dit spreken we in overleg af tijdens de intakesessie. Binnen het traject is er ruimte voor vragen en contact tussen de sessies door, zoals korte healing op afstand en meer helderheid op wat er in jouw leven shift en gebeurt. Zo kan dat wat zich opent en transformeert tijdens de sessies, integreren in jouw dagelijks leven.

 

De investering is € 500 incl. btw (op factuur mogelijk). Dit bedrag ontvang ik voorafgaand aan de eerste sessie van het healing traject. Als het niet lukt om het eenmalig te bekostigen, is een betaalregeling mogelijk. Neem hiervoor contact met mij op. 

Sessie boeken

INSCHRIJVEN WACHTLIJST

I.v.m. mijn zwangerschapsverlof per augustus '23 neem ik op dit moment geen nieuwe trajecten meer aan. Boek jouw losse healingsessie en/of schrijf je in voor de wachtlijst als je wilt dat ik in januari '24 contact met je opneem om jouw intakesessie voor het healingtraject in te plannen:

Dankjewel! Ik neem in januari 2024 contact met je op!

Susanna, traject

"Aan alles in Sara's begeleiding merk je dat ze doet waar haar kracht ligt. Ze voelt haarfijn aan wat ik nodig heb, zonder het in te vullen.

 

Als je met Sara werkt (her)ontdek je je eigen kracht en wijsheid, en vanuit daar ga je zélf aan het werk. Echt het allergrootste cadeau wat je jezelf kunt geven als je het mij vraagt.

 

Sara is voor mij een coach op alle lagen, ik weet zeker dat ik haar mijn leven lang blijf bezoeken 💗" 

Lise, traject

"Het healing traject heeft voor mij ontzettend veel betekend. Het heeft me op een veel dieper niveau meer in verbinding met mezelf gebracht, dichter bij puur Zijn. Daarbij kwamen essentiële lessen voor mij naar boven, die mij (soms pijnlijk) raakten en bovenal de transformatie versterkten.

 

Levenslust kwam vrij waar oude pijnen werden geheeld. En dat in een belangrijke periode voor mij, waarin ik grote stappen ging zetten. Het bracht precies wat ik nodig had daarbij. 

Duizendmaal dank Sara 🙏🏻"

Renée, traject

"In mijn ontmoetingen met Sara ontstond - telkens in andere vormen - ruimte voor verandering. Het is alsof ik mezelf opnieuw mocht leren kennen, doordat Sara me zag zoals ik mezelf nog niet kon zien. Het proces met haar is voor mij een hele pure en kwetsbare co-creatie geweest, waarbij de kracht zat in het samen vormgeven aan wat er nodig is in een specifiek moment. Dit was precies het juiste moment voor mij om met Sara te werken, wat dankzij haar begeleiding een moment van radicale verandering werd."

Adinda, traject

"Ik heb bij Sara een traject gevolgd en die maanden zijn echt voorbij gevlogen maar wat een groei en reis hebben we gemaakt. Elke sessie ging ik zonder verwachtingen in en had geen idee wat er naar boven zou komen. Maar aan het einde van de sessie was het telkens weer: wohhhh wát een reis was dit weer 🙏🏻 Ik ben Sara super dankbaar voor haar begeleiding in mijn proces. Haar guidance heb ik als heel fijn ervaren. Haar diepe visualisaties en grondingsoefeningen hebben me heel erg geholpen om goed in m’n eigen kracht te blijven. Haar oefening pas ik nog dagelijks toe."

NIEUWSBRIEF

Meld je aan voor mijn maandelijkse nieuwsbrief met een persoonlijke blog, inspiratie & nieuws.

Dankjewel!

MIJN PRAKTIJK

LOCATIE
MAAK EEN AFSPRAAK
OPENINGSTIJDEN

Rodenrijsestraat 30b

3037 NH Rotterdam

ma: 9.15 - 14.45

wo: 9:15 - 12:15

vrij: 9.15 - 14:45

bottom of page