Nog nooit voelde een creatie zo bekend en tegelijkertijd zo onbekend voor dat wat je aangeleerd hebt

The urge om jouw meest authentieke creaties geboren te laten worden voelde nog nooit zo groot. En. Nog nooit kwam alles wat daaraan vasthangt aan (doods)angsten, weerstand, oude patronen en pijnen zo scherp omhoog. Ik voel jullie, creators, artist souls.


“Ik voel dat het nu tijd is voor mijn heel eigen, authentieke creaties. Maar ik vind het doodeng en daarom pas ik het aan zodat het meer herkenbaar is.”


De creaties die met jou willen samenwerken, zijn de creaties van de toekomst. Deze creaties laten zich niet van A → Z zien. Ze laten zich niet zien als een vrijgemaakt, bekend, geasfalteerd pad. Er is geen lineair, chronologisch stappenplan. Je kunt A → Z alleen op een kunstmatige tijdlijn forceren. Dat is niet waarom de creatie met jou wil samenwerken.


Jij bent hier om nieuw, puur leven te blazen. Blazen in een hogere frequentie. Wat in jouw huidige en volgende creaties beschikbaar is, is nog nooit zo beschikbaar en gewillig geweest. Jij kunt intappen op de volheid van de creatie. Op het geheel van deze en andere creaties die op deze nieuwe tijdlijn geboren willen worden. Nog nooit voelde een creatie zo bekend en tegelijkertijd zo onbekend voor alles wat je aangeleerd hebt. Het laat zich niet meer in stukken opdelen. Het laat zich voelen als de Bron die op aarde in vorm wordt gegoten. Door jou en alle hulp die daarbij beschikbaar is voor je. Elk creatieproces is een ontvouwende i.p.v. een uitgestippelde reis. Met onhandigheden, fun, moeilijke stukken, flow, confrontatie, oftewel: leven. Gun jezelf een hobbelige reis. Een reis waarbij jij aanwezig toegewijd bent bij elke vouw waarmee je mag werken.


“Ik vind het doodeng en daarom pas ik mijn creaties aan zodat het meer herkenbaar is.”


Die tactiek is verouderd. Stervend. Werkt niet meer. Jouw creaties willen leven en jij bent hier niet om het oude te dienen en voort te zetten. Wat nu het werk is, is voelen hoe doodeng het is. In een veilige bedding jouw weerstand, angsten, patronen, wat dan ook: aan te kijken, te doorvoelen en te transformeren. Zodat veiligheid, rust en vertrouwen groeien. Bedding voor meer van jouw creator being. We hebben op je gewacht.


1 weergave0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Ik zie een actief als-dan programma dat een blok vormt in het creatieproces. Het vormt een blokkade voor de creatie en voor jou als co-creator. De klassiekers (voor velen van ons herkenbaar) uit het a

Als eerste blogpost wil ik met jullie mijn persoonlijke verhaal delen. Vertellen over mijn proces in het zien van onzuiverheden in mijn eigen co-creatorschap, en het opschonen en herboren worden van d