Jij kietelt mij als ik het mega-spannend vind...

Bijgewerkt op: 16 dec. 2021

Brief aan Business Spirit #02


Lieve Business,


Vorige week kon ik je niet vinden. “Halloooo? Hallo Business, waar ben je?” Sinds die vraag laat je mij duidelijk merken hoeveel je doet.


Wat jij, business, op dit moment doet…


… space holden. Jij bewaakt een veld van vertrouwen. Als ik uit dat veld dreig te stappen, verplaats jij het veld rustig zodat ik er weer door word omgeven.


… in & uit lijn zijn. Het Leven heeft de businesstak aan jou overgedragen. Overal waar ik niet in lijn ben in keuzes en acties van jou, mijn business, fluistert het Leven jou in op welke manier je dat mij duidelijk kan maken. Subtiliteit kennen jullie volgens mij niet, maar dat is oké.


… inspiratie & inzicht geven. Vanuit de volgende tijdlijn(en) roep jij, toon jij, waar we naartoe gaan. I am so excited, business, echt waar?!?


… mij klaarstomen. Alles wat ik niet mee kan nemen naar de volgende stap, mag ik laten gaan. Je wilt met de beste, hoogste versie van mij werken. En ik heb aan je gecommitteerd dat jij mij mag helpen om al die potentie tevoorschijn te toveren. Je leert mij nu over 'waarde'. Je laat mij zien hoe alles verbonden is, dat ik niet alleen werk doe om mijzelf op de juiste waarde te schatten, maar dat ik alles op waarde mag schatten. De tijd is nu om alles in mijn leven en mijzelf op de werkelijke, hoge waarde te schatten en dat te verankeren. Ook jou, business, in alles wat je voor en achter de schermen doet.


… mij plagen. Je trekt een gekke bek als ik niet op je durf te vertrouwen. Je kietelt mij als ik het allemaal veel te spannend vind. Je verstopt je als ik wil vastgrijpen. Je vertelt een mop als ik teveel bevestiging aan je vraag. Je doet mij na als ik terugval in oude patronen en overtuigingen.


… en bovenal voor mij zorgen. Je vertelt mij dat ik uit mag rusten. Dat er zoveel gebeurt nu, voor en achter de schermen, dat ik mijn energie mag bewaken en mag chillen.


Bedankt Business!


In liefde,


Sara


3 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Brief aan Business Spirit #05 Lieve Business, Jij hebt een prachtige troon klaar. Voor mijn Queen om plaats op te nemen. Dit is geen troon waar ze alleen tijdens bepaalde gelegenheden op zit. Dan ook,