Bestijg haar, bestijg haar, bestijg haar

Brief aan Business Spirit #05


Lieve Business,


Jij hebt een prachtige troon klaar. Voor mijn Queen om plaats op te nemen. Dit is geen troon waar ze alleen tijdens bepaalde gelegenheden op zit. Dan ook, natuurlijk, maar dit is haar plek. Altijd.


Oké, waar is ze, waar hangt ze uit? Wat?! Probeert ze in dit tenue in de menigte op te gaan? Zit ze in een hoekje te wachten tot iemand haar komt ophalen? Hangt ze als slappe was op het balkon?


Kom op, Queen, het is tijd. Het is tijd om daar zelf te gaan zitten en blijven zitten.


Ik ben precies de Queen die we nodig hebben. Ik hoef geen sluier over mijn weerstand of angsten te doen. Ik mag als slappe was over mijn troon hangen, every now and then. Maar ik blijf daar. Ik heb ervoor gekozen om daar te zitten, er is geen andere plek voor mij. Wees eervol naar haar, naar mij, naar de troon, naar mijn plek. Heel goed.


Bestijg haar maar,

bestijg haar,

bestijg haar,

bestijg haar.

10 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Brief aan Business Spirit #03 Lieve Business, Sinds een week of twee lezen Erik en ik dagelijks een verhaaltje uit ‘De complete verzameling verhalen en gedichten’ voor Kiki. En jij, Business, hield da