top of page

HIER IS MINDER

Ik heb grote zeepbellen geblazen. Misschien voel je die voor jou voorbij komen. Een zacht briesje, een kleurenspel of de nabijheid van iets speels en lichts. Blop, blop, blop. Daar komt jouw zeepbel. Ik nodig je uit om erin te stappen. 

 

Ik codeerde het zeepsop waar ik al deze bellen van blies. En ik codeerde de zeepbel die ik speciaal voor jou blies en die langs je zweeft. Die codes hebben alles te maken met: organisch, sterk in je eigen kanaal, minder. Ik voel dat dat de vraag is die nu leeft. Een sterke behoefte aan de creatie MINDER. 

 

MINDER is wat jouw ogen opent in het zien wat zich al aan je onthult. MINDER is herinneren van simpele, zelf toe te passen tools. MINDER is voelen dat je geen honger meer hebt. MINDER is verteren. MINDER is terugkomen in je eigen kanaal. MINDER is schoonmaken en loslaten. MINDER is het horen en spreken van jouw wijsheid. MINDER is meer ruimte voor je intuïtie en je hart. MINDER is helderheid. MINDER is er al, recht voor je neus. MINDER is MEER. Meer van jezelf in jou. Meer dan ooit.

 

Aan deze creatie ging een persoonlijk proces vooraf. Wanneer ben ik klaar voor het weinige waarvoor ik nu wordt uitgenodigd? Vorige maand nog niet. Precies nu heb ik de capaciteit en hiermee kon ik de creatie pas helemaal ontvangen. Ik ben benieuwd welke zielen klaar zijn voor MINDER. Voor het zakken in zichzelf en het durven vertrouwen als er zo weinig ‘hoeft’. For those who are really done (thrill) seeking. MINDER is willen leven met de krachtige intentie om aanwezig te zijn bij wat zich bij jou, gewoon in jouw dagelijkse aardse leven, aandient. Dat is waartoe het leven ons al ons hele leven toe uitnodigt. Het is aan ons om die uitnodiging te aanvaarden. En, als je wilt, mij als spiegel en getuige te ontvangen. 

 

De reis in MINDER is het stappen in de zeepbel met deze powerful intentie. MINDER is geen programma met thema’s: ik gids je naar het thuiskomen in je eigen kanaal en daarmee heb je de toegang die je (misschien al heel lang) zoekt. Wat ik in MINDER aanreik of spiegel, zal dat omhoog halen of oplichten. 

 

Ik ben de spiegel, spaceholder en getuige. Omdat ik zelf 100% ben toegewijd tot thuis zijn in mijn eigen kanaal, zal ik met jou aanwezig zijn in het leven. In MINDER ervaar jij dat je je dingen herinnert. Dat je thuiskomt. Dat je geactiveerd wordt. Dat er dingen aangekeken, doorvoeld en losgelaten willen worden. Dat er dingen niet meer meekunnen. Dat je dieper en dieper in je eigen kanaal komt waar goud zich onthult - van binnenuit naar buiten toe. 

 

Stap je in de zeepbel? 

 

MINDER is per maand. Je kunt ieder moment in- of uitstappen. In die maand ontmoeten we elkaar twee keer. Eén keer 1 op 1 & 1 keer in de cirkel. MINDER wil geen ontmoetingen in witte behandelkamers. We ontmoeten elkaar ergens in jouw leven. Je favoriete plekje in de natuur, koffietent, wandelrondje, etc. En als je liever offline ontmoet, zoeken we allebei een fijne plek uit. Voor energiewerk, healing, transformatiewerk is geen sterielheid of stilte nodig, we trainen hiermee om zonder al teveel voorwaarden het werk te doen. Gewoon middenin ons leven.

 

MINDER start per 1 augustus. Je kunt per maand in- en uitstappen.