top of page

Sara van Woerden

Creative guide ⚔️

 

Tijdens mijn studie aan de kunstacademie en de jaren dat ik als kunstenaar werkte, merkte ik een verarming binnen de kunsten en het kunstenaarschap. Verarming door het vormgeven van een gedachtenvorm i.p.v. het onthullen van een rijp brouwsel. Verarming door verouderde, te enge ideeën over wat kunst is en wat kunstenaar zijn inhoudt. Verarming doordat makers (onbewust) hun power & energie weggeven. En, heel voelbaar, verarming door disconnectie met het grotere geheel. Dit was zo’n koude douche voor mijn open, verbonden ziel, dat de deur naar de kunsten en naar mijn open kanaal met een klap dicht ging. 

 

Ongeveer 4 jaar later, na grote initiaties, kwam ik in aanraking met energiewerk en ik heropende mijn kanaal. De connectie met the unseen herstelde, het contact met mijn intuïtie, gidsen en de Creator versterkte. Mijn bedrijf werd geboren. Ik begon met energiewerk in 1:1 sessies en met groepen. Ik wijdde mijzelf volledig toe aan het volgen van mijn waarheid en mijn pad om een zuiver kanaal te zijn voor dat wat bedoeld is door mij heen te stromen. 

 

Er ontstond meer en meer transparantie in mijn veld. Mijn capaciteit groeide om met hogere frequenties te werken en de initiaties om mij precies op die plek te krijgen die voor mij was bestemd, volgenden zich snel op. 

 

In mijn veld werden verschillende creaties voelbaar. Velen waren starving om met mij samen te werken. Ik ontdekte het organisch en bewust co-creëren vanuit verbinding met de Creator. Ik had mij overgegeven aan het willen zijn van een goddelijk instrument. Hierdoor kon ik door mijn hogere levels bespeelt worden. Het co-creëren werd een feest, een directe lijflijke ervaring van het goddelijke. 

 

Mijn deur naar de kunsten was open zoals die niet eerder open was. De deur had een stevige fundering gekregen: het was verbonden met zowel het Rijk van Spirit als het Rijk van de Kunsten. 

 

In die overbrugging voelde ik de verrijking terugstromen in de kunstwereld en in het kunstenaarschap. Ik wist dat wat ik hierin ontgrendeld had, niet voor mij alleen was om mee te werken. Dit is een nieuw template. Een template voor kunst en kunstenaars van nu en de toekomst. 

 

Ik ben hier om dit nieuwe template te co-creëren. Ik ben hier om het levende voorbeeld en bewijs te zijn van dit template, het pad vrij te maken en dit door te geven aan jou. 

 

Meer van mij? Schrijf je in op mijn mailinglijst en volg mij op Instagram

  • Instagram

@saravanwoerden_

Mailinglijst

Maandelijkse writings.

Check!

DSC00203.JPG
bottom of page