top of page

Sara van Woerden

Over mij

Heel mijn leven ben ik op een reis met CREATIE. Als ik uitzoom heb ik het over de reis met mijzelf, in mijn realiteit, in de wereld. En meer ingezoomd: de reis met die ik maak met vorm. Met schrijven, schilderen, objecten, tekenen, etc.

Waar ik in die reis altijd een kei in was, is dingen opsplitsen. Nu besteed ik tijd aan schilderen, dan aan rust, dan aan vrienden etc. Heel erg vanuit de mind, niet vanuit wat ik echt voelde en nodig had op dat moment.

En een paar jaar geleden begreep ik CONCEPTUEEL wel dat alles met elkaar verweven was in mijn leven, dat alles in groot ecosysteem is, maar het was nog niet helemaal gezakt. En de laatste maanden VOEL ik dit ook, is er een duidelijke shift geweest in de integratie hiervan. En dat zie ik ook weerspiegeld in mijn realiteit.

Door met deze blik, ik noem het een blik van aanwezigheid, verantwoordelijk en gewilligheid, te bewegen in het leven, valt die splitsing weg. Die harde splitsing tussen mijn creaties en mijzelf, tussen mijzelf en mijn realiteit, tussen materie en energie.

 

Want: creaties weven in het leven. Terwijl wij ons bewegen in ons leven, worden er simultaan creaties geweven. In het begrip hiervan raken we niet alleen aan die totale verwevenheid van alles in ons leven, maar maken we ook een begin met het lijmen van de splitsing tussen energie en materie. Een thema dat nu heel relevant voelt. In het zien dat ons ‘weefgetouw’ eigenlijk continue aanstaat terwijl wij in het leven bewegen, zien we dat er geen splitsing bestaat. Dat er constant energie in beweging is dat als materie verschijnt, of we hier nu wel of geen bewustzijn op hebben.

In hoe mij in het leven beweeg en de creaties die hierdoor weven, zet ik mijn reis met CREATIE voort.

De deuren staan nu open:


Voel mijn vibe ook in mijn Love Letters for Creatives, mijn podcast, download mijn energiewerk, volg mij op Instagram of abonneer je op mijn nieuwsbrief.

Liefs, Sara

DSC00203.JPG
Nieuwsbrief
bottom of page