top of page
elke vrijdagavond in Rotterdam

Vrouwencirkel

Vrouwencirkel

In de eerdere vrouwencirkels die ik organiseerde, merkte ik dat er behoefte is om samen te komen. Samen te zijn met vrouwen die het spirituele pad bewandelen. En met het spirituele pad bedoel ik niets mysterieus. Het is het willen komen naar de meest natuurlijke staat van zijn-open, 

Wat is een ademcirkel?

Ademwerk bij angst, hyperventilatie of paniek

Hoe is jouw relatie met je adem? Vind je dat je 'niet goed ademt'? Ook aan deze relatie werk je met het doen van ademwerk. De verbonden ademhalingstechniek is geen trucje. Het is een heel natuurlijke manier van ademen. Kijk maar eens naar baby's of dieren: je zult merken dat zij in rust verbonden ademen. Zonder pauzes tussen de in- en uitademing. Het is dus niet iets nieuws voor je systeem: het is iets wat je lijf kent. En daarom kan iedereen het. Sommige mensen hebben wat meer tijd nodig om ernaar toe te gaan, wat meer oefening. 

Als jij te maken hebt met angst-, paniekaanvallen of hyperventilatie betekent dat niet dat het voor jou moeilijker is om de ademmethode onder de knie te krijgen. De adem brengt je in een meditatieve, ontspannen staat—hierin ontstaat ruimte voor diepe healing. Niet enkel heling op jouw ademhaling, maar het wil je naar de wortel brengen: welke blokkades/spanningen in je lijf mogen loslaten zodat je in je lijf zakt, de energie weer stroomt en, als gevolg daarvan, de ademhaling vanzelf volgt? 

Het is dus geen doel van een ademsessie of ademcirkel om 'weer goed te ademen'. Het feit dat je niet volledig en diep ademt, is omdat er weerstand is, een blokkade. Daar nodigen ik en de verbonden adem je uit om naartoe te bewegen, in een natuurlijk tempo. 

BOEK JE PLEK

Ademcirkel woensdag 12 oktober van 19u30 - 21u00 @ Blije Boeddha Yoga, Rotterdam.

Er zijn 8 plekken beschikbaar! De cirkel gaat door bij 4+ deelnemers.

Er kan nog niets worden gereserveerd. Kom later terug.
boek je plek

OVER SARA

Sara Lias reiki practitioner en ademcoach

Het werk dat ik in mijn praktijk Sara Lias doe, komt heel natuurlijk voor mij. Anderen begeleiden in de reis dat mijn levensbeoefening is. Het is het openen van mijn systeem voor alle facetten van het leven en het volledig te doorvoelen. Op te merken waar ik nog in verzet ben, in verouderde patronen verval, wil vasthouden of veranderen, oftewel: waar ik (bewust of onbewust) de natuurlijke doorstroming van levensenergie tegenhoud.

 

Door mijn diepe toewijding hieraan, heb ik mijn capaciteit en gevoeligheid vergroot. Hierdoor kan ik jou een stevig draagvlak bieden om alles wat jou niet meer dient te erkennen en te doorvoelen. Zodat het jou los kan laten. Die vrijgekomen ruimte zorgt ervoor dat jouw levensenergie weer kan doorstromen. Het zet je op een krachtplek, waar vanuit jij intuïtief weet hoe te handelen en hier meer en meer op zal vertrouwen. Je bent welkom in mijn healingpraktijk voor jouw eerste of vervolgsessie. 

Lees meer over mij.

MIJN PRAKTIJK

LOCATIE

Rodenrijsestraat 30b

3037 NH Rotterdam

MAAK EEN AFSPRAAK

Boek een reiki | healingsessie

Boek een ademsessie

Boek een healing & reading

Ademcirkel: elke woensdag

Vrouwencirkel: elke vrijdag

OPENINGSTIJDEN

ma - vrij:  9.00 - 14.45

bottom of page