top of page
New Project - 2022-05-19T123915_edited_edited.jpg

Ex-perīri-ment

Ex- = uit, vanuit | per = door dringen | perīri = ondervinden, bij de wortel pie | -ment.

Ontleend aan het Latijnse experimentum.

01

de boot

Het beeld van een boot. Ik stap in de boot en ik ontmoet jou in jouw realiteit. Hier heb je toegang tot dat wat in mijn veld en in Ex-perīri-ment besloten ligt. Jij ontgrendelt hiermee precies dat wat er in jou al besloten ligt en geopend wil worden. Een mega persoonlijk traject. Ik zie dat ik je steeds in een andere realiteit ontmoet, omdat jij nu wilt en kunt groeien. Jij voelt dat de mogelijkheden daar zijn. Je voelt dat ik je de ruimte, het veld en container kan bieden die jouw paradijs onthult. Organisch; vanuit jouw kracht en gaven, maar het is niet easy.

 

Mijn boot verandert. Ik overschilder hem, ik geef hem een nieuwe naam. Maar ik blijf meegaan op de golven. Jij voelt mij in ieder moertje, in iedere kleur en aan mijn unieke vaarbewegingen. Ik herken jou in elke realiteit waar je naartoe beweegt. Steeds meer van jou. Groeiend, verder openend, lerend en delend in het worden van de golf zelf.

02

ex-perīri-ment

Iedereen die mij kent, weet dat ik houd van het experiment. Ik heb experimenteren altijd begrepen en geleefd zoals de etymologische betekenis vat: van het Latijnse ex-, per = door dringen, perīri = ondervinden, bij de wortel pie, en -ment.

 

Dat is Ex-perīri-ment. En niet ‘van lagere kwaliteit dan een niet-experiment’.

03

purificatie proces

Structuren en systemen zijn aan het losweken. Het is een doorgaand purificatie proces. Dit is ook waar ik middenin zit. Met eerbied voor alle dingen die ik heb geleerd, waarmee ik heb gewerkt en die ik van anderen heb opgepikt. De laatste periode heb ik nieuwe dingen geopend in mijzelf en ik wil de aankomende maanden voelen hoe ik ermee mag werken. Ik stap in de boot waar ik mijn eenvoud en natuurlijke werkwijze op een nieuw level herinner en aanbied. In die oneindig wordende ruimte gids ik (voor nu 6) mensen die dit, op een niveau, voelen. Dit is de uitnodiging voor ons beiden.

04

if you are one of them

Gezocht: (de) 6 mensen voor Ex-perīri-ment. Start: vanaf juni. Lineaire tijd: 3-5 maanden. Prijs: jij channelt de prijs (meer hierover deel ik tijdens de intake). Het is een persoonlijk afgestemd traject en een combinatie van gidsing, healing, training en intuïtieve readings.

Voel jij dat één van hen bent en wil je ernaar luisteren en erop navigeren? Maak hieronder dan jouw afspraak voor een vrijblijvend intakegesprek. Tijdens dit telefonisch gesprek deel ik wat ik nu in jouw veld voel en zie en waar jouw ziel naartoe beweegt. Ook vertel ik meer over Ex-perīri-ment en kun je jouw vragen stellen.