top of page

1:1 Creatorship

'Het is werken met wat (het) leven is, met wat we vergeten zijn, met wie jij werkelijk bent, wat jouw volgende stap is

en wat dat onderweg blokt.'

Jij bent een co-creator,
(~ herinneren)

Wij zijn co-creators. Wij creëren, van moment tot moment. We kunnen niet anders, want wij hebben een lijn met de Creator (Bron/God). Waarschijnlijk herinner je je dat ergens al, omdat je hier bent terechtgekomen. Tijdens het 1:1 Creatorship gids ik je om je dat op dieper te niveau herinneren en het te integreren. We herinneren en integreren stapje voor stapje dat we zoveel meer zijn, dat er zoveel meer gaande is en dat we met zoveel meer zijn verbonden.

matt-artz-Fu2v5drnMBA-unsplash copy.jpg
hasan-almasi-nKNm_75lH4g-unsplash Copy.j

Creëren is wat we doen,
(~ bewustworden)

Wij zijn hier gekomen om te creëren en we worden hier volle bak bij geholpen. Tijdens het 1:1 Creatorship onderzoeken we in hoeverre je hierin meebeweegt (/overgave aan jouw proces) en waar je in ontkenning/verzet/strijd bent. We begraven de strijdbijl als dat nu voor jou klopt, zodat er meer ruimte komt. In die vrijgekomen ruimte gaan we onderzoeken wat jouw true excitement is en wat er niet meer past in de volgende versie van jezelf, in het volgende level.

Creëren is verbinden met
Creation & de Creator,
(~ ruimte voor overgave)

Als de strijdbijl begraven is en er meer ruimte is, ontstaat er als vanzelf opening om te verbinden met de Creation (het grotere plaatje) & de Creator (de Bron/God). Ik help je te herinneren en daag je uit om naar je intuïtie en hart te luisteren. Wordt die stem al luider? Wat wordt er gezegd? Het ‘enige’ dat jij hoeft te doen is te luisteren en in die richting beginnen te bewegen. Het is organisch en kan niet met force. Het is misschien helemaal anders dan je had verwacht of hoe jouw omgeving het doet/wil zien. Onderweg kom je vanzelf tegen wat jou in de weg staat om bij het volgende punt te komen. Aangeleerde dingen, overtuigingen, patronen. Wat geloof je nog wat je los mag laten? Tijdens het 1:1 Creatorship helen we in die stap wat nodig is omdat het jouw pad blokt, niet ‘helen om te helen’.

Square Stage

Let’s make Art
together!
(~ all in the game)

Als ik het 1:1 Creationship helemaal reduceer tot wat ze werkelijk is, is het deze formule:

jouw creatieveld + mijn creatieveld = een uniek kunstwerk. Het mentorship is een uniek, persoonlijk afgestemd traject met een uitkomst vol Mysterie. Ik werk graag met mensen met een ‘bring it on-mentaliteit’. Het gaat niet over oplossen, fixen, verstoppertje of een wedstrijd spelen. Het is werken met wat (het) leven is, wie jij werkelijk bent, wat we vergeten zijn, wat jouw volgende stap is en wat we daarin onderweg tegenkomen.

Voor wie?

Deze reis is voor jou als je in je hart/intuïtie voelt dat je bovenstaande dolgraag wilt onderzoeken. Hieronder vind je meer informatie over het 1:1 mentorship.

Wat gaan we doen?

Onderdelen die aan bod komen: 

  • herinneren. Ik bied je handvatten zodat je zelf kunt voelen wat voor jou als waar voelt, en wat jij nodig hebt op je reis. 

  • onderzoeken. Wat staat er in de weg om mee te bewegen met het leven en met jouw volgende stap? Wat heb je aangeleerd? Wat zijn overtuigingen, patronen die een organische, vertrouwensvolle levensflow in de weg staan? 

  • ruimte voor intuïtie en vertrouwen. Wat is jouw true excitement? Welke volgende stap mag je nemen? Wat zegt je hart/intuïtie/je hogere zelf je? Ik ondersteun je in het leren horen en acteren op deze signalen. We blijven scherp op wat hierin geblokt wordt door je conditionering.

  • verantwoordelijkheid. Tijdens het mentorship stap jij op je krachtplek. Je neemt de verantwoordelijkheid voor jouw proces, je bent 100% toegewijd aan het werk dat we samen doen en wil jezelf en het leven helemaal aangaan.

Onderdelen die op jouw unieke proces afgestemd worden: 

  • nieuwsgierigheid. Ben je een onderzoeker? Wil je verder op onderzoek uit met de handvatten en informatie die ik je aanbied? Ik ondersteun je en lees/luister mee. 

  • pure expressie. Je voelt je als een vulkaan op uitbarsten. Wat wil er uit je handen komen? Ik begeleid je om hier de nodige stappen in te zetten. Dat kan zijn: ondernemen, maken, schrijven, tekenen, jouw rol binnen een bestaande business of je gezin, spreken of iets compleet anders/niet-bestaands. 

  • grote stap. Jouw hart heeft gesproken en jouw volgende stap is op zijn minst groot of bold te noemen. Eén die echt uit de lucht komt vallen voor je, of een waar je je al heel lang tegen verzet omdat er veel pijn bij omhoog komt. Ik bied je hierin een veilige bedding om dit zonder forceren te begeleiden. 

Over mij

Ik wil het leven helemaal aangaan. Alle aspecten ervan. Wat daarbij organisch op mijn pad komt, is voor mij. Dat is met momenten rauw en confronterend, en met momenten super joyfull. Voor mij is dat leven, ik zou niet anders willen. Het proces van herinneren dat ik zoveel meer (vrijheid!) ben dan mij werd aangeleerd, was alleen maar thuiskomen en verrijken. 

Dit werk is het pure verlengde van mij. Het voelt super logisch om mensen uit te nodigen die de uitnodiging al vast hebben. Om hen mee te nemen in herinneren, onderzoeken, helen, vertrouwen en overgave. Een doorgaand proces, een oneindig spel met levels en versies. 

Praktisch & Aanmelden 

De lengte van de reis is ca. 4 maanden. Het 1:1 Creatorship start vanaf € 2222,- excl. btw. Je kunt je hier aanmelden voor een online intakegesprek. Meld je alleen aan voor een intake wanneer je er klaar voor bent om op korte termijn te starten. De kosten voor een intake bedragen € 60,- excl. btw. Tijdens het intakegesprek voel ik in op je energie en bespreken we de eerste halte voor de reis die we samen maken. Ook deel ik dan de praktische informatie over het mentorship. 

bottom of page