Artists' Play

Door jouw kanaal heen wil gecreëerd worden. In jouw veld trilt de creatiekracht, klaar om uit te barsten…

 

Het is jouw tijd om dat kanaal te Zijn. Je te openen voor dat wat er door jou heen wil komen. Jij begrijpt dat je geen artiest wordt, maar dat jouw ziel er één is. Door jezelf en anderen werkelijk gezien of niet. ​

Dit mentorship is voor jou als ... 

 • je vastloopt binnen het creatieproces of in jouw kunstenaarschap en/of

 • je voelt dat er één of meerdere creaties met jou willen samenwerken en/of

 • jij met jouw creatorschap klaar bent om te spelen op het hoogste niveau.

Stop met het verstoppen van jouw creatieve essentie, hier zijn er geen begrenzingen om voor terug te deinzen. Artists' Play is een veld waarin je vrij expressie kan geven aan het schrijven, spelen, zingen, schilderen, vormgeven, tekenen, maken: co-creëren. Het is het meebouwen aan de nieuwe template waarin de vrijheid van kunst & kunstenaar zijn, wordt hersteld en teruggewonnen. 

Artists’ Play is een veld van oneindige creativiteit, oneindige mogelijkheden, oneindige hoogten, immense creatiekracht. Welkom, Ware Artiest, bij the Artists’ Play en ervaar de eenheid in jezelf en in je makerschap. 

Artists' Play wil een waar kunstwerk op zich zijn. Jouw unieke proces. Het mentorship kan gaan over…

 • ruimte geven aan & creëren vanuit jouw spelende essentie; 

 • de lijn van jou als co-creator met de Creator/Spirit herstellen, openen, versterken;

 • de creatiefunnel: van de samenwerking in etherische → het brengen in het fysieke → marketing/sales;

 • bewust maken wat je gelooft over het kunstenaarschap en kunst wat een blokt vormt in jouw artiest-Zíjn;

 • het loslaten van niet-ware aspecten in jou zodat jouw kanaal open is voor het Hogere dat er doorheen wil stromen; 

 • de lijn van jou als co-creator met de Creator/Spirit herstellen, openen, versterken;

 • creëren (in de breedste zin van het woord) vanuit energetische soevereiniteit

 • bewustzijn trainen op wat er gebeurt in de energie: jouw energie, de energie van de creatie, de energie van jullie samenwerking en energie die zich met jouw creatie mengt;

 • balans herstellen in het samenspel tussen jouw masculiene & feminiene energie en tussen Being & Doing. 

 • en precies dat wat er omhoog komt tijdens dit mentorship. 

Het mentorship is het steeds bewust maken wat er nu in jouw leven speelt. Alles in jouw realiteit heeft invloed op elkaar en is verbonden, dus we werken precies met datgene wat opkomt. Ik bied je een sterke container en ben spaceholder voor wat er gezien wil worden. Nothing is off the table. Het doel is niet om aan het eind van het mentorship het label 'artiest' op te plakken of een creatie ‘klaar’ te hebben. Laat het verlangen om dat boek te schrijven, dat album te maken, die werken te creëren of dat (kunst)project te starten er helemaal zijn. Dit mentorship is vanuit overgave werken op hoog niveau. Het hoge level van het legen van wat Jij niet werkelijk bent, om dat door je heen te laten stromen wat Waar is voor jou.

Voorwaarden en aanmelden

 

Artists’ Play is ca. 4 maanden. In overleg zijn de sessies online/offline. Het mentorship is € 3333,- excl. btw.

Plan hieronder jouw intakesessie in. Tijdens deze sessie gaan we diep connecten met jouw makerschap en voelen we de behoefte van die essentie in jou. Wat heeft het nodig? Hoeveel ruimte neemt het nu in? Hoeveel ruimte wil het innemen? Wil er een creatie nu samenwerken met jou? Hoe voelt die creatie? etc. Ook deel ik de praktische informatie en betalingsmogelijkheden met je. Tijdens de intakesessie merken we of de samenkomst van onze energieën kunst maakt. Als we allebei ‘yes!’ voelen, start het mentorship binnen een maand na de intake. 

It’s Playtime! Laat jouw spelende essentie run the show, we hebben op je gewacht…

Artist & Mentor

Ruimte: Rodenrijsestraat 30b,

3037 NH Rotterdam

KVK-nr: 81391064
BTW-nr: NL003557168B23 

© 2022 by Sara van Woerden

Over Sara

Voor mij is energiewerk een natural gift, ik wil en kan mijzelf niet beperken tot een systeem. In een sessie tune ik in op jou, op wat jij nodig hebt, van moment tot moment en ik heb je zoveel meer ruimte te bieden als ik mijzelf openstel voor wat er door mij heen wil komen. Omdat ik mijn veld niet meer level, werk ik in een sessie altijd met jouw hoogste Zelf & hoogste potentieel. Alles wat daarmee niet in lijn is en wat klaar is om te helen, te transformeren en integreren. Zonder force. Identificaties met ‘healer’ of ‘therapeut’ kan ik niet meer opplakken. Op dit moment beschrijf ik mijzelf als een instrument. Ik Ben, ik Bied, jij Bent, jij Ziet. 

Mijn aanbod zijn creaties, met ieder een eigen veld en spirit. Voel jij dat je behoefte hebt aan een losse 1:1 sessie? Lees er hier meer over. 

Meer over mij? Volg mij op Instagram of lees hier verder. 

Wat anderen zeggen

In mijn ontmoetingen met Sara ontstond - telkens in andere vormen - ruimte voor verandering. Het is alsof ik mezelf opnieuw mocht leren kennen, doordat Sara me zag zoals ik mezelf nog niet kon zien. Haar mentorship is voor mij een hele pure en kwetsbare co-creatie geweest, waarbij de kracht zat in het samen vormgeven aan wat er nodig is in een specifiek moment. Dit was precies het juiste moment voor mij om met Sara te werken, wat dankzij haar begeleiding een moment van radicale verandering werd.

Renée Rooijmans, 1:1 mentorship

Het mentorship bij Sara kwam voor mij precies op het juiste moment. Ik was even aan het strugglen met wie ik ben en waar ik naartoe op weg ben. Tijdens de sessies met Sara stelde ze steeds BAM de juiste vragen en zo kwam ik zelf tot nieuwe inzichten. Deze momenten waren heel waardevol. 


Het was een intens proces over mij, waar we samen indoken. Ze was de space holder om zelf mijn eigen kracht terug te vinden en weer te gaan stralen. Bedankt voor dit super mooie traject. Het was intens, en heel mooi. Een echte aanrader! Ik zou, wanneer ik voel dat het het juiste moment is voor mij en mijn business, opnieuw het mentorship bij Sara volgen.

Swaan Mostert, 1:1 mentorship