Spiritualiteit en waarheid betekenen voor mij hetzelfde. Daarom is spiritualiteit nooit vergezocht. Het is vanzelfsprekend. Het is het herinneren van onze waarheid.

 

Ik heb deep down altijd geloofd dat het leven van binnen en van buiten prachtig kon zijn—no matter what. En nu hoef ik het niet meer te geloven—ik herinner mij meer en meer dat het de waarheid is. Een waarheid die je nergens hoeft te zoeken. Je bent wat je zoekt—alles wat dat blokkeert mag los, want het is niet waar. Dat is een doorgaand proces—een spirituele reis. 

Mijn teachings en guidance zullen jou niets nieuws leren. Het herinnert je wie je bent. Het helpt je loslaten wie en wat je niet bent. Ik begeleid je om dat wat tussen jou en jouw ware wezen staat te laten gaan. Yes, I like to go deep. Dit betekent niet dat je jezelf van een klif hoeft af te gooien. Dat is niet eren wie je bent. Eervol is het wel om je helemaal toe te wijden aan deze reis. Want het is jouw recht om terug te komen in jouw natuurlijke staat. De staat van liefde, innerlijke vrede, joy. 

                                 

imageedit_13_5566473494.gif

Sara