top of page

A Circle #2: Bring Your Clay!

○ vrijdag 13 mei van19:30 tot 21:15 in Rotterdam 

 

Outlines van A Circle #2 ~ Bring Your Clay

Je bent welkom bij A Circle #2 ~ Bring Your Clay. Alle Circles zijn embodied circles. We openen ons en doen energiewerk terwijl we in ons lijf aanwezig zijn en blijven. We werken van beneden (onderste chakra's) naar boven (headcenters). Als pottenbakkers. We kunnen beperkt uit het leven drinken als de bodem onbewoond is. We hebben een fundering nodig om de klei vanuit op te trekken. Jij lift door diep in je lijf te zakken. Voor iedereen open — zeker ook voor creators/artists die erg open zijn en een (lichte of zware) neiging hebben om hun gronding te verliezen en uit het lichaam te gaan bij het doen van energiewerk, of vaker.

Wat gaan we doen? 

~ Elke cirkel is een combinatie van samenwerking, gidsing, energiewerk, lichaamswerk, channeling en activaties. We geven ons over en openen ons voor hogere wijsheid en gidsing. Niet als escape, maar juist omdat dit natuurlijk is voor ons als mens, het is aangeboren. We voelen het in ons lijf. We willen het verdiepen en activeren.

~ Tijdens deze cirkel doen we een zachte, thematische breathworksessie waarin we diep contact maken met ons bekkengebied. Dit gebied is onze basis, het fundament waar vanuit we groeien, leven, creëren; 

~ Jij ziet en voelt in op waar jouw systeem zich veilig opent en waar het patroon actief is dat zorgt voor dissociatie, verkramping of weggaan uit het lijf;

~ Ik deel over mijn reis met gronding, dat alles te maken had en heeft met de toewijding aan mijzelf en mijn pad. 

~ Tijdens de cirkel reik ik verschillende grondingstechnieken aan, jij voelt wat voor jou werkt;

~ Én: neem zelfdrogende klei mee (500 gram tot 1,5 kilo) :)

Wat kost A Circle? 

Deze creatie komt met de instructie: laat jouw gidsen geen fixed prijs bepalen, maar laat de gidsen van de deelnemers, de mede-co-creators doorkrijgen welk bedrag klopt. Deze instructie heeft alles te maken met de codes van de creatie: Vertrouwen & Overgave. Aan het eind van elke Circle, diep in verbinding met jouw intuïtie en hogere levels, bepaal jij de prijs die voor jou op dat moment klopt. Niet vanuit de mind of wat je kent, maar vanuit jóu. Dit is puur oefenen in navigeren op & luisteren naar jouw hogere levels. Jij voelt in hoeverre je hierin op dat moment kunt vertrouwen, er is geen verplichting.

 

Dit zijn de outlines. Reserveer jouw plekje hieronder. Je kunt voor meerdere personen reserveren, mocht dit resoneren met iemand die je kent. 

 

WELKOM!