top of page

Artists' Play

Door jouw kanaal heen wil gecreëerd worden. In jouw veld trilt de creatiekracht, ready to explode…

Jij bent hier op aarde om bewust te co-creëren. Om actief vorm te geven aan jouw inspiratie, visioenen en creaties. Jij voelt dat kunst veel te nauw begrepen wordt, dat kunst niets liever wil dan diep in jou, jouw realiteit en creaties doordringen. Of het nu jouw business is, een boek, een project, een programma, een kunstwerk, een product, een album of een andere creatie. Kunst wil stromen in jouw leven, en als vanzelf in alles wat daar een extensie van is. Jouw aanwezigheid nu, hier op aarde vormt hier een unieke bouwsteen in. Op jouw eigen, authentieke manier.

Wat is kunstenaarschap in de nieuwe template?

Kunstenaarschap is 100% toegewijd zijn aan jezelf en jouw pad, van moment tot moment. Het is het spel spelen op het hoogste niveau. Het is het ‘legen’ van jezelf (/deconditioneringsproces) om ruimte te maken voor de visioenen en creaties die voor jou bestemd zijn. Een kunstenaar werkt in flow met de creatie en volgt de instructies op van hogere levels. Een kunstenaar slaat een brug tussen het Rijk van de Kunsten en het Rijk van Spirit. Zijn/haar gave is het samenwerken met de creatie in het etherische tot aan het actief brengen van de co-creatie in de fysieke realiteit, in welke perfecte vorm dan ook.

Wat is kunst in de nieuwe template?

Kunst is het modelleren van the Mysteries en het vormt er een poort naar toe. Omdat kunst ontstaat vanuit een diepgaande, organische en non-lineaire samenwerking tussen kunst ↔ kunstenaar ↔ de Creator, draagt kunst een directe ervaring van het goddelijke in zich. De co-creatie wordt door en door gevoed in het etherische en neemt in het fysieke de perfecte vorm aan. Voor degene voor wie deze ingang (onbewust) is bedoeld, vormt het de poort naar precies die ervaring waar op dat moment capaciteit voor is. Kunst wil precies die ervaring geven die je aankunt en nodig hebt - niet meer én niet minder. 

Kunst wil dus veel, veel, veel breder zijn dan wat wij nu zullen labelen als kunst. Het kunstenaarschap wil ook veel ruimer opgevat worden: alle zielen die hier op aarde geïncarneerd zijn om bewust en actief te co-creëren dragen het kunstenaarschap bij zich. De visioenen, inspiratie, creaties en intuïtie zijn de navigators naar het pad waarop zij deze codes kunnen ontgrendelen. 

 

Jij bent één van hen. Jij bent hier op aarde om dit spel te spelen. Jouw manier van leven wil puur kunstenaarschap zijn. Kunst wil diep doordringen in jouw zijn, en alles wat daar een expressie van is.

 

Wees welkom, spelende ziel, bij het Artists’ Play mentorship. Het Artists’ Play veld is oneindig creatief, oneindig gesteund, oneindig hoog en oneindig vol mogelijkheden.

 

Dit mentorship is voor jou als jij klaar bent om in het nieuwe template te stappen. 

Misschien komt er nu in jouw realiteit nu iets op:

 • je wilt deze nieuwe template herinneren & het integreren in jouw leven en co-creaties;

 • er speelt iets in jou/jouw realiteit wat jouw kunstenaarschap (energetische soevereiniteit) blokt en je wilt hiermee werken;

 • je voelt dat je door bepaalde ideeën/concepten over kunst en kunstenaarschap heen wilt werken zodat het weer kan stromen; 

 • je hebt behoefte aan een gids & spaceholder binnen jouw creatieproces;

 • je voelt dat één of meer creaties met jou willen samenwerken en je hebt behoefte aan gidsing in deze energetische ‘kennismakingsfase’;

 • de energie stokt (herhalend/op een bepaald punt) in het creatieproces;

 • er is geen flow in being en doing, geen organisch samenspel van jouw innerlijke feminiene & masculiene energie; 

 • je hebt behoefte aan een gids en spaceholder in een bepaalde creatiefase, bijvoorbeeld het samenwerken in het etherische, of juist het naar beneden brengen van de creatie of het proces van marketing/sales; 

 • je hebt een diep verlangen om te co-creëren maar het voelt spannend en nieuw;

 • iets waar je je vinger niet duidelijk op kunt leggen. 

Stap in dit mentorship met jouw verlangen om de eerste of volgende stappen jouw business of in een project te zetten, om dat boek te schrijven, een programma te creëren, een kunstwerk of album te maken. Of stap in omdat je simpelweg voelt dat dit onze divine afspraak is. Creëer mee aan wat echt en waar is, hoe klein of groot ook. Dit mentorship is het meebouwen aan de nieuwe template waarin de ware kunst en waar kunstenaarschap worden hersteld & teruggewonnen.

De samenkomst van de energie van het mentorship, jouw energie en mijn energie maakt Artists' Play tot een kunstwerk op zich. Waar het werk dat we samen doen & maken ook over wil gaan.

Het mentorship kan gaan over…

 • het werken met jouw innerlijke feminiene en masculiene energie, met being and doing, waardoor zij een gezond koppel vormen;

 • vanuit dat gezonde koppel laten we jouw divine innerlijk kind ter wereld komen. Deze essentie brengt speelsheid, joy, liefde en vrede in jouw leven en jouw creaties. 

 • bewust maken wat je gelooft over het kunstenaarschap en kunst dat een blokt vormt in jouw artiest zíjn;

 • de lijn van jou als co-creator met de Creator/Spirit herstellen, openen, versterken;

 • co-creëren vanuit innerlijke gidsing (jouw intuïtie, lichaam, energie, gidsen, connectie met de Creator/Spirit); 

 • de (niet-lineaire) funnel van het wederzijds voeden (jouw veld en realiteit & jouw creatie). In het etherische, in het fysieke, in vorm, in marketing/sales;

 • het loslaten van niet-ware aspecten in jou zodat jouw kanaal open is voor het Hogere dat er doorheen wil stromen; 

 • het zien wat er in jouw energie en realiteit gebeurt, dat ervoor zorgt dat het nog niet de juiste timing is om te werken met bepaalde creaties of dat een blok vormt in het co-creëren. 

 • co-creëren (in de breedste zin van het woord) vanuit energetische soevereiniteit;

 • bewustzijn trainen op wat er gebeurt in de energie: jouw energie, de energie van de creatie, de energie van jullie samenwerking en energie die zich met jouw creatie mengt;

 • en precies dat wat er omhoog komt tijdens het mentorship. 

Het mentorship is het steeds bewust maken wat er nu in jouw leven speelt. Alles in jouw realiteit heeft invloed op elkaar en is verbonden. Van wie jij bent - van moment tot moment - tot het actief vormgeven van jouw creaties. Het is allemaal met diep elkaar verweven.

Mijn toewijding is om het levende voorbeeld te zijn van dit nieuwe template. Ik bied je toegang tot de codes, een sterke container en ben spaceholder voor wat er gezien wil worden. Nothing is off the table. Het doel is niet om aan het eind van het mentorship het label 'kunstenaar' op te plakken, de hele dag in een atelier te zijn of een creatie ‘af’ te hebben.

Dit mentorship is vanuit overgave werken op hoog niveau. Het hoge level van het legen van wat jij niet werkelijk bent, om die visioenen en creaties door je heen te laten stromen die voor jou zijn bedoeld. Het is actief co-creëren in flow, het brengt je terug naar eenvoud, het geeft overvloedig en is oneindig gesteund door het universum.

Wat anderen zeggen

In mijn ontmoetingen met Sara ontstond - telkens in andere vormen - ruimte voor verandering. Het is alsof ik mezelf opnieuw mocht leren kennen, doordat Sara me zag zoals ik mezelf nog niet kon zien. Haar mentorship is voor mij een hele pure en kwetsbare co-creatie geweest, waarbij de kracht zat in het samen vormgeven aan wat er nodig is in een specifiek moment. Dit was precies het juiste moment voor mij om met Sara te werken, wat dankzij haar begeleiding een moment van radicale verandering werd.

Renée Rooijmans, 1:1 mentorship

Het mentorship bij Sara kwam voor mij precies op het juiste moment. Ik was even aan het strugglen met wie ik ben en waar ik naartoe op weg ben. Tijdens de sessies met Sara stelde ze steeds BAM de juiste vragen en zo kwam ik zelf tot nieuwe inzichten. Deze momenten waren heel waardevol. 


Het was een intens proces over mij, waar we samen indoken. Ze was de space holder om zelf mijn eigen kracht terug te vinden en weer te gaan stralen. Bedankt voor dit super mooie traject. Het was intens, en heel mooi. Een echte aanrader! Ik zou, wanneer ik voel dat het het juiste moment is voor mij, opnieuw het mentorship bij Sara volgen.

Swaan Mostert, 1:1 mentorship

Het Artists' Play mentorship is niet voor iedereen. Hiermee bedoel ik niet dat er weinig kunstenaars zijn, er zijn juist veel zielen die hieraan mee willen bouwen. Sommigen al op dit pad, anderen voelen weerstand of ontkennen hun missie. Het enige dat deze creatie vraagt is resonantie met jouw essentie, it goes beyond mind. Het is iets waar je (onbewust) om hebt gevraagd.

 

Come out and play! We hebben op je gewacht...

Artists’ Play is tussen de 4 en 6 maanden. In overleg zijn de sessies online/offline. Het mentorship start vanaf € 3333,-. Tijdens het mentorship verwacht ik jouw volle toewijding aan het werk dat we samen doen. 

Plan hieronder jouw intakesessie in. Tijdens deze sessie gaan we diep connecten met jou en jouw kunstenaarschap. We voelen de behoefte van die creatieve essentie in jou. Wat heeft het nodig? Hoeveel ruimte neemt het nu in? Hoeveel ruimte wil het innemen? Wil er een creatie nu met je samenwerken? Hoe voelt die creatie? Waar is er weerstand of een blokkade? etc. Ook deel ik de praktische informatie en betalingsmogelijkheden met je. Tijdens de intakesessie merken we of de samenkomst van onze energieën kunst maakt. Als we allebei ‘yes!’ voelen, start het mentorship binnen een maand na de intake. 

Aanmelden