archway-gd9fdf326e_1920_edited.png

1:1 Mentorship

Welkom, wie je ook bent,
hier is je sleutel,
de deur is slechts een ingang,
The Play is diep, diep, diep binnenin.
fortress-g621f79130_1920.jpg

1:1 Mentorship

Welkom bij The Play. Dit is de enige keer in je leven dat je The Play speelt. Geef mij je jas, ik scheur je ticket. Ga je gang. 

 

Hier is je sleutel. De deur is slechts een ingang. Ga zo diep mogelijk in The Play. 

 

Wil je weten waar het Spel over gaat? Ik weet het niet. 

Wil je weten wat het plot is? Geen idee.

De climax? Onbekend. 

Een staande ovatie? In elk geval in the unseen.

Tomaten-gegooi? Could be. 

Hoe het afloopt? Don’t know. 

 

Het enige dat ik echt weet, is dat je Spelen zult, als nooit tevoren. De sterren van de hemel, de kiemen van de aarde. En al het andere dat zich van binnen naar buiten, van boven naar onder aan jou wil openbaren. Je zult jezelf, jouw levensdecor, jouw business/werk, jouw medespelers, jouw props, je zult het Zien. Je zult ermee Spelen. Je zult Leven. 

 

Mijn rol? Om volledig toegewijd te zijn aan mijn Ware Rol. Ik ben er voor mijn Zelf, voor het Leven, voor mijn magie, mijn gidsen en creaties. No matter what. Mijn zielsrol is om nieuwe scripts voor het spel te creëren en ik nodig jou uit om te spelen. In The Play nodig ik je uit om terug te gaan naar jouw Zijn en jouw power. In dit samenspel geef ik je toegang tot mijn speelveld. In dit 1 op 1 mentorship is het meeste van mij en mijn energie in het Spel voor jouw groei beschikbaar.  

 

~ Het gordijn gaat open voor jouw energetische soevereiniteit. 

~ We spelen gegrond, hier op aarde, als mens en goddelijk wezen tegelijkertijd. 

~ Je (her)voelt de bedding, geleiding, diepe ondersteuning en versterkt het contact ermee.

~ We spelen het Ware Spel, van moment tot moment.

~ Je kunt het script tussen de regels door lezen. 
~ Het Spel v
ersterkt/herstelt/opent jouw innerlijke gidsing. 

~ Hoe meer je in de illusie gaat, hoe feller het licht van de Waarheid zal schijnen. 

~ Je opent je voor het contact tussen jou en jouw levensdecor. Hoe wil het Leven en hoe willen mensen, planten, dieren, objecten met je spelen?

~ We spelen organisch: geen gepush, geen vermijden, geen forceren. Het spel ontvouwt zich in divine timing. 

~ Je ziet hoe jouw decor een directe creatie is van jouw binnenwereld. 

~ Ik help je een spotlight op bepaalde aspecten te schijnen. 

~ Je wordt gewezen je op de props of kostuums die op je wachten. 

~ Je hoort gefluister vanachter de coulissen. 

~ Je wordt verzorgd, je zweetdruppels worden weggedept en water wordt toegeschoven. 

~ Op het podium, in het speelveld zul je ervaren dat de stroom van het leven direct onder je doorstroomt. Het wil niets liever dan met je meespelen. Het laat jou precies zien waarvoor jij je nu mag openen. 

 

Weet jij dat jij een Speler bent in The Play? Dat dit jouw divine timing is om terug te gaan naar wie jij Bent en wat je hier op aarde brengt? Pak dan je sleutel, je bent op de juiste plek

 

En onthoud. Alle Spelers zijn voor dit Spel licht nerveus, een beetje ongemakkelijk en excited. Het zou gek zijn, als dat niet zo was. Je opent je namelijk voor het Spel. Het kan een spannend spel zijn, en laat dat het in vredesnaam ook mogen zijn. 

 

Welkom bij het hoogste spel, het diepste spel. De Ware Rol. Jouw zielsrol. Precies wie jij bent, waarom je hier en nu geïncarneerd bent.

 

Ga naar binnen, laat je leiden, de weg wijst zich vanzelf.

"In The Play nodig ik je uit om terug te gaan naar jouw Zijn en jouw power." 
ga naar binnen
laat je leiden
de weg wijst
zich vanzelf
cave-g36f7cd601_1920.jpg
Voorwaarden & Aanmelden

Ik werk altijd met een selecte groep Spelers tegelijkertijd. Voel jij (met of zonder precies te weten waarom) dat jij hier bent om de hemel op aarde te spelen? Klaar voor the Real Play?

 

Het 1:1 mentorship is in blokken van 8 weken. Na elk blok voel jij waar je staat en verlengen we het mentorship met 8 weken of niet. 

Mentorship per 8 weken 5-6 sessies (variërend van 1,5 tot 2 uur) |

Offline / online | Tussentijds contact | Speelinstructies/oefeningen | Prijs: € 1500,- excl. btw

De intakesessie is meteen the real deal. In deze sessie ben/werk ik niet anders dan elke andere sessie. Tijdens de sessie maken we een eerste reis. Ook kijken we hoe onze energie wil samenwerken. Of the divine timing voor onze samenwerking daar is. Aan het eind van de sessie deel ik de praktische informatie over het mentorship. Als je "oh yes!" voelt, start het mentorship binnen een maand na de intakesessie.

 

Eenmalige intakesessie 60-90 minuten | Keuze: offline/online |
Prijs: € 160,- excl. btw (wordt in mindering gebracht op de totaalprijs
als je besluit om in het mentorship te stappen)

 

Meld je hier aan voor de intakesessie.

Over
Sara

Mijn levensbeoefening is helemaal in het Spel opgaan. Niet ondanks, maar juist dankzij het bewustzijn van het Spel. Ik wil mijn rol als mens en Godin tegelijkertijd ervaren, haar helemaal belichamen en uitspelen. Alle facetten van het leven aangaan, zonder uitzondering. Ik ben toegewijd aan hoe mijn character wil evolueren en acteer daarnaar. Soms tegen de verwachtingen van het publiek of mezelf in, maar meebewegend met hoe mijn character en het Spel zich wil ontvouwen. Ik heb geleerd om op uitdagende momenten geen masker op te doen, maar ondersteuning en leiding toe te laten van mijn innerlijke gidsing en intuïtie, mijn medespelers en het Spel zelf. Ik creëer nieuwe scripts voor het Spel en nodig jou uit om jouw unieke rol te spelen. Ik zie waar jouw character naartoe wil, waar er niet passende kostuums gedragen worden, andermans tekst wordt opgedreund of oude props op jouw levensdecor staan. Dit doe ik d.m.v. mijn 1:1 Mentorship en online programma’s/Plays, waarin ik gebruik maak van energiewerk, activaties en transmissies. Het is een samenspel van mijn veld, video’s, tekst en props/kunstwerken.

Meer over mij vind je hier, hier, hier, en in het veld.